ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Εύβοια: Μεγάλη φωτιά, κοκκίνισε ο ουρανός της Αθήνας

ΑΦΡΑΤΙ ΕΥΒΟΙΑ ΦΩΤΙΑ 

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι κεντρική Ευβοία εν μέσω ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, με τα μηνύματα από το 112 να είναι συνεχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη, επιχειρούν πολύ ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Αυτή τη στιγμή μάχη με τις φλόγες δίνουν μάχη 145 πυροσβέστες με 7 ομάδες δασοκομάντος, 43 οχήματα και μεγάλος αριθμός Εθελοντών. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 19 εναέρια μέσα, 11 αεροσκάφη, 6 ελικόπτερα και 2 ελικόπτερα ακόμη για το συντονισμό τους. Η τοπική αυτοδιοίκηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν με μηχανήματα έργου και υδροφόρες.

Από την πυρκαγιά  ο ουρανός «κοκκίνισε» στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην περιοχή του Φλοίσβου με τους καπνούς να «κρύβουν» τον ήλιο.

Όπως ανέφερε κατά την έκτακτη ενημέρωση ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Πισσώνας, εν μέσω ισχυρών ανέμων, με περισσότερους από 140 πυροσβέστες και πάνω από 10 εναέρια μέσα να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: