ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Κρούσμα πανώλης σε κτηνοτροφική μονάδα στην Κορινθία

Πρόβατα 
 
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος και τη λήψη των επιβεβλημένων από τον ευρωπαϊκό κανονισμό μέτρων, σύσκεψη στην Κόρινθο και αύριο και στην Πάτρα!

Κρούσμα πανώλης μικρών μηρυκαστικών εντοπίστηκε σε κτηνοτροφική μονάδα στην ορεινή Κορινθία, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως αναφέρει το .

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος και τη λήψη των επιβεβλημένων από τον ευρωπαϊκό κανονισμό μέτρων με στόχο τον περιορισμό και εκρίζωση της νόσου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, σύσκεψη υπό τον ΓΓ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Στρατάκο.

Αυτή η σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, τον αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Παραγωγής, Σπύρο Ζαχαριά, τον αντιπεριφεριάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Φίλια, τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα, τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ, Παναγιώτη Χατζηνικολάου, την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας των Ζώων, Μαίρη Γιαννιού, ο διευθυντής κτηνιατρικών υπηρεσιών ΔΕ ΠΕΚΔΥ, Κώστας Μήλιος και κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ανάλογη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί και αύριο Κυριακή στην Πάτρα. Σημειώνεται ότι η ιχνηλάτηση της νόσου οδήγησε τις υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ και τις ιατρικές υπηρεσίες των περιφερειών, στον εντοπισμό του κρούσματος της Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: