ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ο Παύλος Πολάκης ρωτάει: Είχα δίκιο ή όχι;

 

«ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!!! Τα λεει ολα!! Αραγε οταν μίλαγα σε εκεινη την αναρτηση το Φλεβαρη του 23 για το «βαθυ κρατος» Δικαστων-Τραπεζικων-ΑΑΔΕ-Δημοσιογραφων ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ Η ΟΧΙ;;;;;;; (Καταλαβαινουν αυτοι ποιους ρωτάω…..)».

Τα παραπάνω έγραψε ο Παύλος Πολάκης στο διαδίκτυο, με αφορμή την κατάπτυστη απόφαση του Αρείου Πάγου, που αθωώνει την ΕΥΠ, και την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη, που έθεσε υπό παρακολούθηση τη μισή Ελλάδα ως ύποπτη μειοδοσίας!

Θυμίζω ότι εισαγγελέας του ΑΠ που εξέδωσε την απόφαση ήταν αυτή που είχε αναλάβει να ελέγχει τα αιτήματα της ΕΥΠ για να παρακολοθήσει κάποιους. Και απ' όπως  λένε νομικοί κύκλοι ήσαν τόσα πολά τα αιτήματα που έπρεπε να έχει προσλάβει πλειάδα βοηθών για να τα ελέγξει και να απαντήσει!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: