ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Για ποια δημοσιογραφία και τέταρτη εξουσία μιλάμε;


 
«Τι νόημα έχει η δημοσιογραφία όταν σου έχουν χαρίσει 26 εκατ. ευρώ από τα δάνειά σου, ύψους 36,5 εκ. ευρώ; Πραγματικά ντροπή» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης για το ''Πρώτο Θέμα''!

 

Για ποια δημοσιογραφία και τέταρτη εξουσία μιλάμε; Είναι το νόημα της επίθεσης στο «Πρώτο Θέμα» που επέλεξε να αγνοήσει την αποκάλυψη για τους κοινούς στόχους παρακολουθήσεων Predator και ΕΥΠ,  εξαπόλυσε ο Στέφ. Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διερωτάται καυστικά «τι νόημα έχει η δημοσιογραφία όταν σου έχουν χαρίσει 26 εκ. ευρώ από τα δάνειά σου;» και τονίζει ότι αποτελεί «πραγματικά ντροπή». 

Η αναφορά του φυσικά ήταν για τα τραπεζικά δάνεια 36,5 εκατομμ. ευρώ  που χρωστούσε το ''Πρώτο Θέμα'' και που με διακανονισμό ευνοϊκό έγιναν 10 εκατ..

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την αποκάλυψη του Inside Story, στόχος παρακολούθησης ήταν και ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος», Τάσος Καραμήτσος.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει στην ανάρτησή του:

«Σήμερα αποκαλύφθηκαν οι κοινοί στόχοι παρακολουθήσεων Predator και ΕΥΠ.

Ένα ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων με έδρα το Μαξίμου λειτουργούσε ανεξέλεγκτα.

Με την οικογένεια Μητσοτάκη στο επίκεντρο.

Αυτό έπρεπε να ήταν το πρώτο θέμα παντού.

Αλλά φυσικά, για το ''Πρώτο Θέμα'' δεν αποτελεί καν είδηση.

Τι νόημα έχει η δημοσιογραφία όταν σου έχουν χαρίσει 26 εκ.€ από τα δάνεια σου;

Πραγματικά ντροπή».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  

Το Πρώτο Θέμα είχε δάνεια 36,5 εκ. που κουρεύτηκαν...

Μόνον την μάννα του δεν παρακολουθούσε ο Μητσοτάκης! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: