ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Τρέμουν τον Πολάκη ενόψει του καταστατικού Συνεδρίου

 
«Απεχθή, απαράδεκτη και αηδιαστική» χαρακτήρισε τη συμπεριφορά Πολάκη ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ο οποίος ανακοίνωσε στο Σώμα την απόφασή του να περικοπεί ο μισθός του βουλευτή μετά το πρωτοφανές επεισόδιο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Ο κ. Τασούλας χαρακτήρισε μάλιστα τον βουλευτή «χυδαίο ζήτουλα». Προφανώς δεν υπήρχαν πιο κόσμιες λέξεις για να εκφραστεί και  βρήκε την ευκαιρία ο κ. Τασούλας να επιβάλει την εκδικητική ποινή και να κάνει... εμμετό στον Πολάκη, ως πρόεδρος ενός Κοινοβουλίου, που εχει γίνει άθυρμα στο στόμα των ακροδεξιών της παράταξής του, ενώ ο ίδιος ποιεί την νήσσαν! ΔΕΙΤΕ το Βίντεο.
 
 

Οι ''ευαισθητούληδες'' της οργανωμένης φράξιας στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητούν την απομάκρυνσή του από τα όργανα. Ο Κασελάκης αρνείται να τεθεί υπό ομηρία και η κα Γεροβασίλη συνεντευξιάζεται στον εντιμότατο κ. Κουρτάκη!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Αήθης πρόκληση Γιάννη Κουρτάκη!

Αρύομαι από τον πρωτοσέλιδο σημερινό τίτλο της εφημερίδας KONTRA και από τις διαρροές, που οργιάζουν δυστυχώς και από τον χώρο των «87», οι οποίοι δεν κατάλαβα ακόμη, αυτή η οργανωμένη και ομόφωνη αντίδρασή τους κάθε τόσο τι θέλει να δείξει; Ότι αποτελούν φράξια-τάση μέσα στο κόμμα; Ότι αδιαφορούν για την απόφαση συνεδρίου που ξεκαθάρισε «τέρμα οι τάσεις» και τα... μαγαζάκια; Ότι μπορούν ακόμη να γίνονται συναρχηγοί στο ίδιο κόμμα, αρκεί να αρχηγεύουν κάθε μέρα εναλλακτικά και από ένας δυό; Ή ότι θέλουν να κανοναρχούν τον Πρόεδρο Κασσελάκη, που ευτυχώς τον ψήφισαν 157 χιλιάδες μέλη; Ή μήπως εξέλαβαν την αρχηγική απειλή της Γεροβασίλη για κάθοδο σε εκλογές δημοψηφίσματος και την υποχώρηση Κασσελάκη, ως αδυναμία του;   

Τέλος πάντων στο άρθρο της εφημερίδας εντόπισα απάντηση της κας Γεροβασίλη  στον... έντιμο κο Κουρτάκη διευθυντή της εφημερίδας Παραπολιτικά, στον οποίο έδωσε συνέντευξη, .

 «Με βρίσκει σύμφωνη, αρκεί βέβαια να είναι ολοκληρωμένη και όχι μισή» λέει για την διαγραφή Πολάκη από την .ΚΟ. που την θεωρεί μισή , όπως και οι«87»... γενναίοι του ΣΥΡΙΖΑ, που αδιαφορούν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην... έντιμη κυβέρνηση!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αρνείται να τεθεί σε ομηρία από την κα και τους «87» που καθοδηγεί και ξεκαθαρίζει την αντίθεσή του στην  επιθυμία των παραπάνω να θέσουν στα όργανα την διαγραφή του Πολάκη και από το κόμμα. Ο Πολάκης τους διαμηνύει «θα τα πούμε  στο συνέδριο» κι αυτό είναι που τους... ξεφταλαγιάζει, όσους διαρρέουν στα ΜΜΕ ανυπόστατα ψεύδη για να διασφαλίσουν την υποστήριξή τους!

Οι «87» γενναίοι, τρέμουν την κάθοδο Κασσελάκη σε δημοψήφισμα των μελών, για την προεδρία του κόμματος και προσπαθούν να κλείσουν το θέμα Πολάκη, που δεν είναι απλό μέλος της οργάνωσης Σφακίων, αλλά στέλεχος της και των καθοδηγητικών οργάνων και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, γιαυτό ζητούν την διαγραφή του και αποπομπή του και από τα όργανα του Κόμματος, ειδάλλως λέγουν θα μας καταστήσει απολύτως αξιόπιστους(!), εννοώντας προφανώς απέναντι στους Κουρτάκηδες των Παραπολιτικών και στον πρόεδρο Τασούλα της Βουλής με την χείριστη συμπεριφορά του την ημέρα διαγραφής του Πολάκη από την ΚΟ!

«Υπάρχουν πολλοί που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα, πολιτικά και με την συμπεριφορά τους, για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους. Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές να ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα» απαντά ο Πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, που δεν μασάει τα λόγια του!

Και υπενθυμίζει, με αποδέκτη της κυρία και τους «87»:

«Επειδή βλέπω διαρροές για ''μισές΄΄ και ''ολόκληρες'' διαγραφές διαγραφές, επαναλαμβάνω:

Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο Κοινοβούλιο.  Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής.

Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από την ΝΔ, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια, όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα. Που μας κουνά το δάκτυλο, όσο κρατά βουλευτή κάποιον που δεν μπορεί ούτε καν να με αναγνωρίσει ως άνδρα - και με αυτόν τον τρόπο πληγώνει χιλιάδες συμπολίτες μας.

Και όσο επίσης κρατά βουλευτή κάποιον που δηλώνει ότι «το θηλυκό είναι για να τίκτει». Και με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τους μισούς πολίτες της χώρας μας.

Και αυτούς τους κρατά ο Πρωθυπουργός. διότι φοβάται τη δεξιά του πτέρυγα που τον ελέγχει.

Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύει και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν.  Κι αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο!» τονίζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης! Και στέλνει  απευθείας μήνυμα στην εσωτερική φράξια. που προσπαθεί να τον θέσει υπό ομηρία. Η κατάληξη του Αλέξη Τσίπρα, που οδηγήθηκε σε αποπομπή από την ηγεσία του κόμματος  εκ μέρους της φράξιας, που μετεξελίχθη σε κόμμα εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή έμεινε μετέωρος ο Αλέξης για να μην διασπαστεί το κόμμα, αποτελεί φάρο φωτεινό για το τι περιμένει και τον Στέφανο Κασσελάκη, εάν δεν πάρει άμεσα μέτρα.

Τα μέλη του κόμματος και οι ψηφοφόροι είναι μαζί του. Κι αυτή είναι η δύναμή του!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: