ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Απειλές Νετανιάχου προς Ιράν η απάντηση του Ισραήλ

NETANIAXOY
WILL OLIVER/EPA

Το Ισραήλ θα απαντήσει με σθένος σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον του, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Μπενιαμίν Νετανιάχου την Τετάρτη.

Αυτά ήσαν σε τηλεοπτικό του μήνυμα, μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε στην Τεχεράνη και ενός ανώτερου ηγέτη της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό.

Ο Νετανιάχου είπε ότι το Ισραήλ έφερε συντριπτικά πλήγματα στους πληρεξούσιους του Ιράν τις τελευταίες ημέρες, συμπεριλαμβανομένων της Χαμάς και της Χεζμπολάχ. Ωστόσο, δεν ανέφερε τη δολοφονία του Χανίγια για τον οποίο έχουν διατυπωθεί απειλές για αντίποινα και πυροδότησε περαιτέρω ανησυχίες ότι η σύγκρουση στη Γάζα μετατράπηκε σε έναν ευρύτερο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

«Πολίτες του Ισραήλ, έρχονται δύσκολες μέρες. Από το χτύπημα στη Βηρυτό ακούγονται απειλές από όλες τις κατευθύνσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε σενάριο και θα είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι ενάντια σε κάθε απειλή. Το Ισραήλ θα επιβάλει βαρύ τίμημα για οποιαδήποτε επίθεση εναντίον από οποιαδήποτε αρένα», τόνισε ο Νετανιάχου σε τηλεοπτικό μήνυμα του, αναφέρει το Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια: