ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Οργισμένη αντίδραση της Σίφορντ για τον Άρειο Πάγο

ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΦΟΡΝΤ

Με μια οργισμένη αλλά στοιχειοθετημένη ανάρτηση η Άρτεμις Σίφορντ, πρώην στέλεχος ασφαλείας στη Facebook, η οποία είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και το predator, απαντά στο αθωωτικό για την κυβέρνηση πόρισμα του Αρείου Πάγου  για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών. Πόρισμα το οποίο δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για το κοινό κέντρο παρακολουθήσεων και έκρινε ότι η ΕΥΠ καλώς παρακολουθούσε τους πάντες. Υπουργούς, πολιτικούς αντιπάλους του Κυριάκου Μητσοτάκη, δικαστικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες.

-Η Άρτεμις Σίφορντ, σχολιάζοντας το πόρισμα του Αρείου Πάγου επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Απόλυτη μπανανία. 'Εχουμε ακόμα την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ανεξάρτητη και ικανή δικαιοσύνη στην Ελλάδα, και εδώ κοτζάμ Άρειος Πάγος δεν μπορεί να βρει σχέση ΕΥΠ και Predator».

Στη συνέχεια η Άρτεμις Σίφορντ  παρουσιάζει εκ νέου τρία καίρια σημεία που αποδεικνύουν την παρακολούθησή της από το κοινό κέντρο ΕΥΠ – Predator:

-Η δική μου υπόθεση και ΜΟΝΟ αποκλείει άλλη εξήγηση, αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος για τους χειριστές του Predator να ξέρουν για το ραντεβού του κόβιντ αν δεν είχαν πρόσβαση μέσω ΕΥΠ.  Η μόνη άλλη εξήγηση, πολύ λιγότερο πειστική αλλά και πολύ περισσότερο προβληματική, θα ήταν να έχει γίνει από το Ψηφιακής (που είχε τον εμβολιασμό) - πάλι δηλ το κράτος. Τι έχει να πει για αυτό ο Άρειος Πάγος;

-Την εξαιρετική δουλειά του InsideStory και άλλων μέσων ερευνητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα αλλά και διεθνών μέσων όπως το New York Times, την ενδελεχή έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την δουλειά του Citizen Lab, κτλ, για την σχέση ΕΥΠ και Predator. 

-To πιο προσβλητικό από όλα είναι ότι πάμπολλα μέλη τις υπουργικής παράταξης και ακόμα και μερικά μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη σου παραδέχονται συνεχόμενα κατ' ιδίαν ή και ανοικτά σε dinner parties στην Αθήνα ότι “ναι μωρέ ο Γρηγόρης παρεκτράπη, αλλά ο Κυριάκος δεν ήξερε τίποτα” - αλλά παρόλα αυτά ο Άρειος Πάγος δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία. Ο κόσμος το έχει βούκινο, και εμείς κρυφό καμάρι.  

Σίφορντ: «Η εισαγγελία δεν με ενόχλησε ποτέ»

Η Άρτεμις Σίφορντ στην ανάρτησή της προχωρά και σε αποκαλύψεις αναφέροντας ότι για το θέμα της παρακολούθησής της από ΕΥΠ και Predator δεν κλήθηκε να καταθέσει από τη Δικαιοσύνη αλλά πήγε αυτοβούλως. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για αυτό το θέμα η εισαγγελία δεν με ενόχλησε ποτέ - εγώ πήγα οικειοθελώς να καταθέσω. Δεν μου έκαναν σχεδόν καμία ερώτηση. Από εκεί να δεις πόσο σοβαρά το πήραν».

Στη συνέχεια αναφέρεται στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη και στην τραγωδία στη Πύλο αναφέροντας ότι δεν έχει γίνει τίποτα.

«Και να μην σας νοιάζει το Predator παιδιά, η ανεξάρτητη και ικανή δικαιοσύνη είναι σπουδαίο πράγμα. Τι έγινε με την υπόθεση για τα Τεμπή; Για την Πύλο; Μόνο η υπόθεση για το Μάτι συνεχίζεται ευτυχώς και ως φαίνεται μέχρι τώρα επιτυχώς, η οποία (surprise, surprise) αφορά προηγούμενη κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: