ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Ο Άδωνης φυγοδίκησε στη δίκη του αθωωθέντα Πολάκη!

Φωτεινή Αραμπατζή, η βουλεύτρια ΝΔ που εγκαλούσε τον Πολάκη.

 


Ο δε Θάνος Πλεύρης προσήλθε και αγωνιωδώς προσπάθησε να πει κάτι για συκοφαντία κατά της Φωτ. Αραμπατζή, με δόλο, που δεν δέχθηκε η έδρα

Καταπέλτης ο Παύλος Πολάκης σήμερα από την σελίδα του στο διαδίκτυο, κατά των... ορφανών του Καρατζαφέρη, που εγκαταβιούν στα υπόγεια της ΝΔ, για την αποτυχία τους να δικάσουν με ψευδείς κατηγορίες τον Κρητικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

Για το ζήτημα γράφει ο ίδιος:  

«Σήμερα μετά από ακροαματική διαδικασία ωρών, μετά από σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, το δικαστήριο με κήρυξε αθώο ομόφωνα για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμισης της βουλευτή της ΝΔ κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή.

(που ηταν η μονη απο τις τρεις κατηγορίες που μου απευθυνε η Αραμπατζη, που δεχθηκε ο εισαγγελεας ο οποίος με παρεπεμψε για να δικαστω )

Στη δίκη προτάθηκαν ως μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος μου, ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά και ο Θάνος Πλεύρης.

- Ο μεν Αδωνης Γεωργιαδης που το πρωι παραληρουσε στη Βουλη πως προσπαθω να παρω αναβολή, για να μην απαντησει σε αυτα που τον κατηγορησα στην ομιλια μου ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!

- Ο δε Θανος Πλευρης ηρθε και αγωνιωδώς προσπαθησε να πει για συκοφαντια με δολο που ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!

Τζαμπα η προσπαθεια κυριε Πλεύρη !

Υ/Γ: Στο τέλος όλοι νικούν οι καλοί !»

Δεν υπάρχουν σχόλια: