ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Παύλος Πολάκης: Παίρνω την ευθύνη για όσα έχω κάνει

Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή

«Εγώ παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους, έξω από τη Βουλή ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος ενωρίτερα διεγρ'αφη από την ΚΟ του κόμματος, μετά την φραστική επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ζήτησε λέει η κ. Λινού συγγνώμη για μένα. Να ζητάει συγγνώμη για τον εαυτό της. Εγώ παίρνω την ευθύνη όλων όσων έχω κάνει. Αυτό έκανα (..) κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία, η οποία με υποτιμούσε διαρκώς με τις εκφράσεις της και με το στυλ της, “καθίστε όμορφα, εδώ είστε απλά συνεργάτης, δεν είστε για να εκφράζετε γνώμη, να δείχνετε την απαξία σας”, κοιτάνε το δάχτυλο και όχι το φεγγάρι» ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Στη συνέχεια σε ανάρτησή του είπε ότι «δεν σταματάει» και ότι «μόνο ο λαός διαγράφει».Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση.

Ο Παύλος Πολάκης -όπως φάνηκε και από σχετικά βίντεο- είχε αναφέρει σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω. Έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Μην το κάνετε αυτό, το έχετε ξανακάνει και είναι εκνευριστικό. Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα του προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αθηνά Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την συμπεριφορά του βουλευτή, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής  Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοίνωσε την περικοπή μισού μισθού  στον Παύλο Πολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: