ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Οριοθέτηση κοίτης χειμάρρου στο Γηροκομείο Πατρών


Για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων από ραγδαία βροχόπτωση!

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προχωρά με επείγουσα διαδικασία στην μελέτη οριοθέτησης της κοίτης του χειμάρρου στην περιοχή του Γηροκομείου, η οποία θα προσδιορίσει τις συγκεκριμένες τεχνικές παρεμβάσεις που απαιτούνται στο σημείο.

Παράλληλα  η Περιφέρεια θα προβεί τις προσεχείς ημέρες σε έργο καθαρισμού του συγκεκριμένου ρέματος που βρίσκεται στην περιοχή του Γηροκομείου προκειμένου να μειωθούν οι επιπτώσεις, σε περίπτωση πλημμυρικών φαινομένων από ραγδαία βροχόπτωση.

Με τις παραπάνω ενέργειες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απαντά σε αιτήματα που έχουν κατατεθεί για άμεσα έργα σε συνέχεια της πρόσφατη πυρκαγιάς στην περιοχή Γηροκομείου Πάτρας.

Σημειώνεται ότι το σημείο έχει επισκεφθεί επανειλημμένα κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Πατρέων αποτελούμενο από στελέχη της Διεύθυνσης Έργων, και της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να διαπιστώσουν την σοβαρότητα της κατάστασης και να προχωρήσουν τα απαιτούμενα έργα.

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: