ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Γεωργιάδης – Εξαδάκτυλος μόνον δεν μαλλιοτραβήχτηκαν

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
 
Διαπληκτίστηκαν στο περιστύλιο της Βουλής μπροστά στα μάτια μελών της «γαλάζιας» ΚΟ και προέδρων Ιατρικών Συλλόγων, οδηγώντας την κόντρα τους στα άκρα!

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, καθώς Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Εξαδάκτυλος διαπληκτίστηκαν στο περιστύλιο της Βουλής μπροστά στα μάτια μελών της «γαλάζιας» ΚΟ και προέδρων Ιατρικών Συλλόγων, με φόντο το επίμαχο άρθρο 65 του νομοσχεδίου για τη ψυχική υγεία, το οποίο αφορά τις επιτάξεις ιδιωτών γιατρών.

Κατά τις πληροφορίες, ο κ. Εξαδάκτυλος απείλησε τον υπουργό πως δεν θα ξαναεπισκεφτεί το υπουργείο Υγείας, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του πρόσαψε συνδικαλιστικά λάθη λόγω του σημερινού ψηφίσματος διαμαρτυρίας και της κινητοποίησης υγειονομικών έξω από τη Βουλή που σύμφωνα με τον υπουργό, δεν ήταν μαζική.

Το σκηνικό έληξε όταν έγινε αντιληπτό από κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: