ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Κασσελάκης για Πολάκη: Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
 
 
«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά επισήμανε κιόλας ότι μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια!

Στην αποπομπή του Παύλου Πολάκη αναφέρθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη δευτερολογία του στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκαστικά να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν για αυτόν. Αλλά επιγήμανε κιόλας ότι «μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια»!

Πάντως κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνουν ότι ο Παύλος Πολάκης παραμένει μέλος του κόμματος, με όσα δικαιώματα απορρέουν από αυτή την ιδιότητα και δεν αποκλείουν επιστροφή του βουλευτή Χανίων, έφοσον προκύψουν συνθήκες. 

«Δεν τον πετάμε στα άχρηστα τον βουλευτή μας, επειδή ''πάτησε την πεπονόφλουδα'' που του έριξε η κα νομική σύμβουλος του υπουργού Γεωργιάδη, που την ευαισθησία του την υπερέδειξε στο ζήτημα, αλλά, συνεχίζει να αγνοεί τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ, κάνοντάς τους ''καψόνι'' (σ.σ.: αλήθεια, πόσο έντιμο είναι αυτό;) και χρησιμοποιώντας τους ως ασπίδα, στην προσωπική του διαμάχη, με τον ιδιωτικό ιατρικό κόσμο, του οποίου η πλειοψηφία πρόσκειται  στην ΝΔ, και που αρνείται να γίνει πιόνι στα... κέφια του αριβίστα υπουργού, που ζητά ακόμη και από 80χρονους ιατρούς να αναλάβουν εφημερίες 24ώρου βάσεως. Και ταυτόχρονα απειλεί να τους κόψει το δικαίωμα συνταγογράφησης, αλλά τα θύματα καταλήγουν να είναι  οι ασφαλισμένοι που πληρώνουν από την τσέπη τους, αφού οι γιατροί θα δώδουν χειρόγραφη συνταγή στον ασθενή, που υπό το βάρος της ανάγκης να προστατεύσει την υγεία του. θα πληρώσει στο 100% την αξία των φαρμάκων!  

Στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλλει το χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: