ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Για το Predatorgate απάλλαξαν Μητσοτάκη και ΕΥΠ


«Οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα εκφράζουν τη λύπη τους για την απόφαση του Αρείου Πάγου να τους αθωώσει για την αυθαίρετη παρακολούθηση των δημοσιογράφων»!

 

Με ένα λιτό πλην καυστικό σχόλιο αναφέρονται οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα στην απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία «κουκουλώνεται» το σκάνδαλο των υποκλοπών

Την αποδοκιμασία τους για την απόφαση του Αρείου Πάγου να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπώνγια να ξελασπώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζουν οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα.

Μάλιστα, σε ανάρτησή τους στην Πλατφόρμα Χ δεν παραλείπουν να βάλουν στην κεντρική θέση του σκανδάλου των υποκλοπών τον πρωθυπουργό, υπενθυμίζοντας ότι η ΕΥΠ υπάγεται στον ίδιο.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα εκφράζουν τη λύπη τους για την απόφαση του Αρείου Πάγου να απαλλάξει την ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών – που δρα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη- της ευθύνης για την αυθαίρετη παρακολούθηση των δημοσιογράφων στο Predatorgate, παρά τα στοιχεία πολλών δημοσιογραφικών ερευνών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

_________

Υπενθυμίζεται ότι Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, που έβγαλε την αθωωτικά απόφαση είναι η κα που με την ιδιότητά της έδινε το ελεύθερο για την παρακολούθηση καθημερινά εκατοντάδων πολιτών. Κάτι που είχε ξεσηκώσει διαμαρτυρίες για την πολυσχυδή δραστηριότητάς της!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: