ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ο Δημήτριος Αλευρομάγειρος, αντιστράτηγος ε.α., στο ΚΕΤχ


 

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια εισβολής και κατοχής στην Κύπρου, που θα μνημονευθούν από τους φορείς!

Ο ανώτερος διοικητής φρουράς Πατρών, ταξίαρχος Γεώργιος Αλεξίου, ο Σύλλογος Αγωνιστών Κύπρου 1974 ν. Αχαΐας ''η Ενότητα'' και ο Σύνδεσμος Αχαΐας-Κύπρου «ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ», σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, στο ΚΕΤχ-στρατόπεδο  συνταγματάρχη Μουζάκη, για τα «50 χρόνια εισβολής και κατοχής στην Κύπρο».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εορτής μνήμης:

Στις 10.30 πμ, προς την προτομής του ήρωα Μουζάκη-ηρώο Αχαιών πολεμιστών Κύπρου, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο Αχαιών πεσόντων και αγνοουμένων, κατάθεση στεφάνων και θα ακολουθήσει ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Στην συνέχεια στις 11 πμ, στην αίθουσα , έναντι ηρώου, θα απευθυνθούν χαιρετισμοί εκ μέρους:

-- του Γεωργίου Αλεξίου, διοικητή ΚΕΤχ,

-- του Γεωργίου Βουρλιόγκα, Γενικού Γραμματέα Συλλόγου Αγωνιστών Κύπρου 1974 ν. Αχαΐας και

-- του Αναστάσιου Στασή προέδρου Συνέσμου Αχαΐας - Κύπρου «ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ».

Και θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση με ομιλία , υπό τον τίτλο «50 χρόνια μετά» από τον Δημήτριο Αλευρομάγειρο, αντιστράτηγο ε.α., επίτιμο Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, διοικητή 336 Τ.Ε. (Πράσινη Γραμμή, Λευκωσία Ιούλιος-Αύγουστος 1974).

Συντονιστής-παρουσιαστής θα αναλάβει ο Θανάσης Μπαμπανέβας, δημοσιογράφος, πρόεδροςΤΕΑΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: