ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ημέρα ΜΝΗΜΗΣ για τους πεσόντες στην Κύπρο



Αύριο Κυριακή 28-7-2024 στο Σταροχώρι Ερυμάνθου, θα τιμηθούν οι πολεμιστές Κύπρου 1974

Τιμητική εκδήλωση υπέρ των Αχαιών Πολεμιστών του Δήμου Ερυμάνθου, Πεσόντων στην Κύπρο το 1974 τελείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταροχωρίου του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, του δημάρχου Θεόδωρου Μπαρή, την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024, με την συμπλήρωση 50 χρόνων εισβολής και κατοχής στο νησί.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι: Ο Δήμος Ερυμάνθου, η ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ Σύνδεσμος Αχαΐας-Κύπρου και ο Σύλλογος Αγωνιστών Κύπρου 1974 ν. Αχαΐας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις; 9.30 πμ στον Ι.Ναό Αγίου Δημητρίου Σταροχωρίου θα τελεστεί μνημόσυνο ηρώων  λοχίων ΜΧ Χρήστου Γκαβού και Γεωργίου Μπαρτζάκλη

Στις 10 πμ, στην πλατεία Σταροχωρίου-Ηρώων θα τελεστούν επιμνημόσυνος Δέηση, προσκλητήριο πολεμιστών Δήμου Ερυμάνθου, κατάθεση στεφάνων στο ηρώο  και ανάκρουση του εθνικού ύμνου .

Στις 10.30 πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων Σταροχωρίου θα εκφωνηθούν χαιρετισμοί από τον Γιώργο Βουλιόγκα Γεν. Γραμματέα Συλλόγου Αγωνιστών Κύπρου 1974, ν. Αχαΐας και από τον Αναστάσιο Στασή, Πρόεδρο Συνδέσμου Αχαΐας-Κύπρου «ΑΧΑΙΩΝ ΑΚΤΗ».

Επίσης θα ομιλήσει η κα Μαρία Καλαμπουρτζή Πρόεδρος Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας.

Τέλος θα πραγματοποιηθούν τιμητικές απονομές στους πολεμιστές του Δήμου Ερυμάνθου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο Θανάσης Μπαμπανέβας, δημοσιογράφος, Πρόεδρος του ΤΕΑΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: