ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ για το 2024

Μαθητές βλέπουν τα αποτελέσματα στις πανελλαδικές Παρατηρείται πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές και άνοδος στις πιο χαμηλόβαθμες - Τα τμήματα με την μεγαλύτερη άνοδο και πτώση

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας, το απόγευμα της Πέμπτης οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ για το 2024,  βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Με βάση τα στατιστικά στοιχεία των βάσεων εισαγωγής, καταγράφηκε άνοδος στο 38% των τμημάτων, ενώ παρατηρείται πτώση βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές και άνοδος στις πιο χαμηλόβαθμες.

Τη μεγαλύτερη άνοδο σε αριθμό μορίων κατέγραψαν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: