ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Τροχαίο στην Ελαία με 4 νεκρούς και 4 πολυτραυματίες


Νταλίκα ισοπέδωσε 3 αυτοκίνητα Στα θύματα είναι δύο παιδιά, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας επί της επαρχιακής οδού Κυπαρισσίας – Πύργου, όταν νταλίκα ανατράπηκε και προσέκρουσε σε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιών, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος

Πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά από πολύωρες προσπάθειες, από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί (πατέρας και ανήλικο παιδί) και από το άλλο Ι.Χ. 5 πολυτραυματίες. Επίσης από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα 3 Ι.Χ. σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες από τα οχήματα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα τραγικά περιστατικά.

Η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: