ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας!

 

 

Διαψεύδει κατηγορηματικά «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο»!

Υπόλογοι απέναντι στον λαό και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πλέον όσοι μεθόδευσαν, σκαρφίστηκαν, εκβίασαν και εκτέλεσαν την διαγραφή του Παύλου Πολάκη! Πλήρης η δικαίωση για τον Κρητικό βουλευτή που κατήγγειλε από την πρώτη στιγμη στήσιμο.

Υπόλογοι απέναντι στον λαό και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πλέον όσοι μεθόδευσαν, σκαρφίστηκαν, εκβίασαν και εκτέλεσαν την διαγραφή του Παύλου Πολάκη! Πλήρης η δικαίωση για τον Κρητικό βουλευτή που κατήγγειλε από την πρώτη στιγμη στήσιμο. Να ζητήσει συγνώμη και να την ανακαλέσει ο Στ Κασσελάκης.

Σε συνέντευξή της στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΆ” του Γιάννη Κουρτάκη η Νατάσα Σεμέλη Πετρούλια, (βλέπε φωτογραφία) η “πρωταγωνίστρια” του δήθεν επεισοδίου στην Επιτροπή της Βουλής που εφερε την διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζει ότι κανένα πρόβλημα υγείας δεν έχει.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην συνέντευξη στην εφημερίδα: “Η ίδια, η οποία είναι διδάκτορας Νομικής Σχολής, διαψεύδει επίσης κατηγορηματικά «ο,τιδήποτε αναληθές έχει γραφεί ή/και έχει ακουστεί σχετικά με θέμα υγείας, το οποίο είναι ψευδές και ανυπόστατο».”

Σ.Σ. του Istologiou: Οπότε τζάμπα τα κλάματα της συντρόφισσας Λινού, για το αδύναμο κορίτσι! Και εδώ φαίνεται πως την πάτησε ομαδικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρακινούμενος από τον έμπειρο προβοκάτορα Γεωργιάδη, του οποίου είναι μετακλητή η κα, που με τους μορφασμούς της προκαλούσε τον Πολάκη, εν ώρα συνεδρίασης! Δουλειά στημένη ήταν και την εκμεταλλεύτηκαν οι πολιτικάντες της... ευαισθητούλας ΝΔ, που αδιαφορεί για εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά και οι «87» της φράξιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να στοιχειοθετήσουν  το παράλογο αίτημά τους για αποπομπή του Πολάκη από το κόμμα. Αλλά κι αν τεθεί ποτέ τέτοιο αίτημα, εκείνοι που θα αποφασίσουν ναι ή ΟΧΙ θα είναι η οργάνωση Σφακίων στην οποία ανήκει και λογοδοτεί και όχι η κα Όλγα που για δεύτερη φορά εκθέτει το κόμμα, τραβώντας από τη μύτη τους «87»! 

Όπου απέτυχε προηγουμένος η πράκτορας της ΚΥΠ, γραμματέας της ΝΔ σήμερα Μαρία Συρεγγέλα, πέτυχε η μετακλητή  Νατάσα Σεμέλη Πετρούλια και μάλιστα απόλυτα, αφού κατάφερε να παρασύρει ολόκληρο κόμμα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: