ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Επανεξέταση για εξεταστές και οι εκπαιδευτές οδηγών






Τοποθέτηση του Κώστα Σπαρτινού στην Επιτροπη Οδικής Ασφάλειας σε σχέση με το κύκλωμα διαφθοράς στο χώρο των εξετάσεων διπλωμάτων οδήγησης


Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας με θέμα: «Οι εκπαιδευτές οδήγησης και ο ρόλος τους στη βελτίωση της Οδικής Ασφάλειας», τοποθετήθηκε πάνω σε θέματα που αφορούν τη διαφθορά στο χώρο των εξετάσεων οδήγησης αλλά και στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτουν εκπαιδευτές και εξεταστές.



Συγκεκριμένα, εστίασε στον λανθασμένο τρόπο σύνθεσης της επιτροπής εξέτασης των εκπαιδευτών και πρότεινε να επανεξετασθεί το σύνολο των χαρακτηριστικών και των προσόντων που οφείλουν να έχουν οι εξεταστές και οι εκπαιδευτές.



Ο Κώστας Σπαρτινός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στοθέμα της διαφθοράς στον χώρο των εξετάσεων διπλωμάτων οδήγησης  και ζήτησε από τηνΠανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης να διατυπώσει στην Επιτροπή τις προτάσεις της.



Κλείνοντας την παρέμβασή του είπε χαρακτηριστικά: «Το θέμα της διαφθοράς δεν είναι μόνο  σημαντικό για την οδική ασφάλεια, αλλά είναι εξίσου σημαντικό για την λειτουργία της πολιτείας και της δημοκρατίας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: