ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ζητούν την κεφαλή Πολάκη, οι εργατοπατέρες ΠΟΕΔΗΝ !

Παύλος Πολάκης: Είναι αυτός που ενοχλεί τους εργατοποπατέρες της ΠΟΕΔΗΝ!


Μήπως είναι απρεπές να ενοχλήσουμε τους κυρίους του Πασοκο-Νεοδημοκρατικού εσμού, που παρέδωσαν μία χώρα διαλυμένη και καταχρεωμένη και κυρίως δέσμια δανειστών, όταν οι πολίτες το 2015, τους ξαπέστειλαν εκεί που έπρεπε;


Σύμφωνα με έρευνα της αφυπνισθείσας αξιόπιστης και έγκυρης ΠΟΕΔΗΝ για την κατάσταση των αξονικών τομογράφων στα δημόσια νοσοκομεία, διαπιστώθηκαν  μεταξύ άλλων τα παρακάτω: 

• Νοσοκομεία δεν διαθέτουν Αξονικό Τομογράφο και εφημερεύουν
• Μεγάλα Νοσοκομεία με χαλασμένους Αξονικούς Τομογράφους
• Σκοπιμότητες ή έλλειψη χρημάτων για επισκευή και αντικατάσταση;
• Αξονικοί Νοσοκομείων που έφαγαν τα ψωμιά τους


Αυτό αποτελεί μία μεγάλη έκπληξη, καθότι τον πενταετή ύπνο, στον οποίο είχε περιέλθει η ΠΟΕΔΗΝ κατά τις λαμπρές ημέρες της Σαμαροβενιζελικής εποχής Πασοκονεοδημοκρατικών παγετώνων, δεν συνέβαιναν αυτά.

Τώρα επί εποχής Πολάκη, συμβαίνουν τέτοια. Επί εποχής Πολάκη, που βάλθηκε να ξεβρακώσει τους εργατοπατέρες της προστασίας της υγείας μας και της λούφας τους φυσικά. Τους εργατοπατέρες, που δεν γνωρίζουν ότι ανοίγουν νέες μονάδες υγείας. Νοσοκομεία Σαντορίνης και Πάτρας, νέες πτέρυγες, προστασία ανέργων και κάλυψή τους ιατροφαρμακευτική χωρίς να πληρώνουν, αφού αποσυνδέθηκε η εργασία από την ιατροφαρμακευτική κάλυψη κ.α.   

Γι αυτό και αναρωτιούνται, για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται κινδυνολογώντας:

«Γιατί δεν απευθύνονται στον κο Πολάκη; Πεθαίνουν ή όχι ασθενείς κύριε Πολάκη;».

Πράγματι γιατί δεν απευθύνονται στον κ. Λοβέρδο, φίλο των οροθετικών που διαπόμπευσε, στον κ. Άδωνι, φιλαράκο της Novartis, που μας χρέωσε 65 ε. ευρώ, τον αναπληρωτή  Μάριο Σαλμά, (ΝΔ) του οποίου η σύζυγος διατηρούσε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, δίπλα από το γραφείο του κια χρέωνς 1500 ευρώ τις αρθροσκοπήσεις των 300 ευρώ; Αυτούς και κάμποσους άλλους, για να μην ξεχνούμε.

Ή μήπως είναι απρεπές να ενοχλήσουμε τους κυρίους του Πασοκο-Νεοδημοκρατικού εσμού, που παρέδωσαν μία χώρα διαλυμένη και καταχρεωμένη και κυρίως δέσμια δανειστών, όταν οι πολίτες το 2015, τους ξαπέστειλαν εκεί που έπρεπε;

Γι αυτό λοιπόν ζητούν την καεφαλή επί πίνακι του υφυπ. Υγείας Παύλου Πολάκη, του Κρητίκαρου, κατά την ... συμπάθειοά του, τον Άδωνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: