ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ΣτΕ

«Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ΣτΕ και την απόφαση του...» γράφει στη δική του σελίδα fb ο υφυπ. Υγείας.


«Η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα» απαντά ο μαχητικός υφ. υγείας Παύλος Πολάκης σε όσους λένε ότι επίκειται η επιστροφή των απομακρυνθέντων διοικητών νοσοκομείων

«Η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα» απαντά ο μαχητικός υφ. υγείας Παύλος Πολάκης σε όσους λένε ότι ανοίγει ο δρόμος για την δικαστική διεκδίκηση αποζημιώσεων, καθώς πλειστοί καλοθελητές, που πιστεύουν ότι θα πλήξουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσαν να αποφανθούν, ότι επίκειται επιστροφή των δέκα ιδιωτών, που ο Σαμαροβενιζέλικος εσμός έσπευσε να ξεπουλήσει την δημόσια υγεία, δίνοντας λάφυρο τις διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων

Χθες έγινε γνωστή η απόφαση του ΣτΕ περί ακύρωσης της απομάκρυνσής των διοικητών από τις θέσεις τους, όπου μεταξύ των απομακρυνθέντων περιλαμβάνεται και ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας Πατρών.   

Πέραν του ότι αποτέλεσε είδηση, που προεκάλεσε χειρίστη εντύπωση, καθώς από την κοινωνία των πολιτών και οι κρίνοντες κρίνονται, ήρθε ο ίδιος ο υφυπ. Υγείας Παύλος Πολάκης, που πρωτοστατεί στις αποκαλύψεις περί σκανδάλων της εποχής του πρώην δικοματισμού, στον χώρο της υγείας και στην εκλαΐκευσή τους, με τον δικό του τρόπο, όταν ακόμη και στελέχη της αριστεράς, ίσως για να μην οξύνουν καταστάσεις, με τον δήθεν προοδευτικό χώρο, δεν παίρνουν κάθετη θέση, και  επικύρωσε το ανεδαφικό της απόφασης του ΣτΕ, με απάντηση, από το διαδικτυακό του μετερίζι, την προσωπική του σελίδα στο fb. 

Και εν κατακλείδι, στην ανάρτησή του, καταλήγει:

«Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ΣτΕ και την απόφαση του... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ... μέχρι τέλους τον αγώνα για την ανάταξη του δημοσίου συστήματος υγείας και τη μάχη κατά της διαφθοράς στο χώρο».

Η ανάρτηση Παύ. Πολάκη 

Η ανάρτηση που έκανε ο υφ. Παύ. Πολάκη είναι η εξής εξής:

«Περί της απόφασης του ΣτΕ, που "δικαιώνει" τους διοικητές υποδιοικητές που απομάκρυναμε το Δεκέμβρη του 2015 απο τα νοσοκομεία.

1) Η απόφαση δεν παράγει κανένα πρακτικό αποτελεσμα καθώς η θεωρητική θητεία αυτών εχει λήξει πλέον, ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ (όσων "δικαιώθηκαν" με αυτή την απόφαση ή με μελλοντικές ίδιες αποφαςεις).

2) Αυτοι οι διοικητές απομακρύνθηκαν με διαδικασια διπλής αξιολόγησης (βαθμολογία απο διοικητές των ΥΠΕ και προφορική συνέντευξη απο επιτροπή που προβλέπει ο νόμος ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .Διατηρησαμε 15 που ειχαν θετική αξιολογηςη και ειχαν παράξει έργο.

3) ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ (με ανοιχτή διαδικασια με 1500 αιτήσεις ) ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
 ________________
ΥΓ: Ο καθένας μπορει να βγάλει τα συμπεράσματα του για το ΣτΕ και την απόφαση του... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ... μέχρι τέλους τον αγώνα για την ανάταξη του δημοσίου συστήματος υγείας και τη μάχη κατα της διαφθοράς στο χώρο».
Δημοσίευση σχολίου