ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ενστάσεις Μαρλαφέκα για την υπόθεση Μαρινόπουλου

Την χαρακτηρίζει εμπορικό έγκλημα!
 
Εμπορικό έγκλημα πρωτοφανούς έκτασης χαρακτηρίζει την υπόθεση Μαρινόπουλου και την απώλεια τεράστιων κεφαλαίων στη «διαδρομή» των τελευταίων ετών ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Λουξ, κ. Ιωάννης Μαρλαφέκας.


Σε συνέντευξή του στο Liberal ο Πατρινός επιχειρηματίας τονίζει ότι «τα λεφτά δεν χάνονται, τσέπες αλλάζουν», οπότε σ' αυτή την ιστορία η πολιτεία και η ελληνική δικαιοσύνη θα πρέπει να ερευνήσουν ενδελεχώς που πήγαν τα λεφτά. 

Άλλωστε, «το απίστευτο σε μέγεθος ποσό που ακούγεται ότι θα “κουρευτεί’’ δεν χάθηκε ούτε από τους εργαζομένους της επιχείρησης, ούτε από τους προμηθευτές της. Τα χρήματα αυτά κάπου αλλού βρίσκονται».

Είναι προφανές ότι η συμφωνία των πιστωτών για περικοπή των απαιτήσεών τους στο 50% δεν βρίσκει θετικό τον Πατρινό επιχειρηματία. Ωστόσο σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους εφόσον η πλειοψηφία των πιστωτών συμφωνεί, η υπόθεση διάσωσης των θέσεων εργασίας, προχώρησε με την προτροπή και υποστήριξη της κυβέρνησης. 

Δεν είναι και λίγες για να χαθούν 12 χιλιάδες θέσεις εργασίας και περίπου 3 χιλιάδες θέσεις πιστωτών! Και αυτό για να μην περικοπούν οι απαιτήσεις της μειοψηφίας των εταιρειών που εφοδιάζουν την Μαρινόπουλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: