ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Αντιπροσωπεία των συνδικάτων Συρίας στο Δήμαρχο
Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων της Συρίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, Jamal Khadri και τους Adnan Azouz, Υπεύθυνο Γραφείου Μέσης Ανατολής της ΠΣΟ και την Ramia Rustom, Εκτελεστική Διευθύντρια της Συνομοσπονδίας Συνδικάτων Συρίας.


Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο λαό και τους εργαζόμενους της Συρίας, που ζουν τη φρίκη του ιμπεριαλιστικού πολέμου, με χιλιάδες νεκρούς, τεράστιες καταστροφές, πείνα και εκατομμύρια ξεριζωμένους πρόσφυγες.

Η Δημοτική Αρχή, μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό της Πάτρας, συμμετέχει και στηρίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και απαιτεί να σταματήσει η Ελληνική κυβέρνηση να εμπλέκει τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις ενάντια σε χώρες και λαούς.

Οι εκπρόσωποι της Γενικής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων της Συρίας, ενημέρωσαν την Δημοτική Αρχή για τη χώρα τους και το πώς τιμωρείται από τους Αμερικανούς, το ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί ακολουθεί το δικό της δρόμο ανάπτυξης. Η εργατική τάξη της Συρίας αγωνίζεται ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση. Σε σχέση με τις προσφυγικές ροές, που συνεχίζονται, δήλωσαν ότι μπορούν να σταματήσουν άμεσα, αν οι Ευρωπαϊκές χώρες σταματήσουν να στηρίζουν και να εξοπλίζουν τους τρομοκράτες και να επεμβαίνουν στη χώρα τους.


Δημοσίευση σχολίου