ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Για να διατηρηθεί ζωντάνη η μνήμη του Βλάσση


4 Οκτωβρίου 2013. Ημέρα 69ης επετείου απελευθέρωσης της Πάτρας από τον ναζιστικό ζυγό, εκ μέρους του αντάρτικου 2ου Τάγματος του ΕΛΑΣ και της ταξιαρχίας του Βρετανού Τζέλικο. Ο περιβαλλοντολόγος Βλάσσης Βελλόπουλος, εγγονός του Συνταγματάρχη Βλάσση Ανδρικόπουλου, διοικητή του 12ου Συντάγματος, στο οποίο υπάγονταν το 2ο Τάγμα, ανάμεσα στη Φωφώ Βαρδάκη-Μόσχου και τους Περικλή Γεραλή και Γιώργο Μόσχο. (Φωτογραφικό αρχείο Γ. Μόσχου). 




Συστάθηκε σύλλογος Φίλων του αγωνιστή της Οικολογίας, που έλαβε την ανώτατη διάκριση από τον ΟΗΕ


Να διατηρήσουν ζωντανή τη μνήμη ενός από τους μεγάλους αγωνιστές της οικολογίας, που τίμησε την Πάτρα με την παρουσία του στα χρόνια που έζησε ανάμεσα μας, αποφάσισε μια παρέα φίλων του Βλάσση Βελλόπουλου που πρόσφατα συναντήθηκε για το σκοπό αυτό. 

Ατύπως η ομάδα των γνωστών Πατρινών συνέστησε σύλλογο φίλων του αγαπημένου Βλάσση και αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες στη μνήμη του ανθρώπου που διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του στην προστασία του περιβάλλοντος, απέναντι σε μεγαθήρια συμφερόντων και έλαβε την ανώτατη διάκριση από τον ΟΗΕ. 

Η ομάδα των φίλων αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά δράσεων το επόμενο διάστημα που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν. Νεώτερα προσεχώς…

Μετά την παρέμβαση για την κουκουναριά της Αρόης στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  του Δήμου Πατρέων την 3-6-2015, ο Βλ. Βελλόπουλος στον  διπλάνο Χώρο Τέχνης. (Φωτογραφία του Istologiou G. Mosxou).

Μέγα πλήθος πολιτών έδωσε παρών εντός, αλλά και εκτός Ι. Ναού Αγ. Τριάδας, όπου κηδεύτηκε στις 24 Μαΐου, μετά τον θάνατό του στις 22 Μαΐου 2016, ο Βλάσσης Βελλόπουλος.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Έφυγε ένας μεγάλος φιλοπεριβαλλοντιστής της Πάτρας

Στερνό αντίο στο μεγάλο περιβαλλοντιστή της Πάτρας

Τάσος Γιακουμής: Να μην ξεχάσουμε τον αγωνιστή Βλάσση

«Ελεγείο» Ν. Τζανάκου για τον Βλάσση Βελλόπουλο

Για τον ακούραστο αγωνιστή Βλάσση Βελλόπουλο

Αφιερωμένο στον οικολόγο αγωνιστή που έφυγε!

Βλάσσης Βελλόπουλος για την κουκουναριά: Αίσχος τους!

Ζητάμε τις καταγεγραμμένες οφειλές από τη Γερμανία

Δεν υπάρχουν σχόλια: