ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Καλά που δεν έβαλε φωτογραφία από μπαρμπουτιέρα!




Το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, με την άστοχη... διακόσμησή του!
Το φωτογραφικό αρχείο του αστυνομικού δελτίου την... έριξε σε λούμπα, την πατραϊκή εφημερίδα «Πελοπόννησος». Έλαβε το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ για την ευόδωση της προόδου της υπόθεσης του παραλιακού μετώπου, όπου πια πέρασε σε ΦΕΚ και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή της Σύμβασης μεταξύ Υπ. Οικ. και Δήμου Πατρέων.
Ως φυσικό περιείχε την ικανοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού επί κυβερνήσεως δικής του οριστικοποιείται η παράδοση του χώρου στο Δήμο Πατρέων.
Ο συντάκτης της εφημερίδας, είδε διότι έτσι ήθελε να δει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας «Διεκδικεί "τα κέρδη" από την παραχώρηση". Και μιας και ο λόγος περί κερδών, η προσοχή εστράφη στο αστυνομικό αρχείο με τα... κατασχεμένα. Ήτοι χαρτονομίσματα, τηλέφωνα και ότι άλλα αποκομίζει μία αστυνομική επιχείρηση.
Τούτων δοθέντων, διακόσμησε το θέμα, για να γίνει ευδιάκριτο, αφού όντως αποτελεί σοβαρή είδηση, με την φωτογραφία που...  αλίευσε από το αστυνομικό αρχείο.
Κι έτσι τίτλος και φωτογραφία παρέπεμπε σε... συμμορία παραχαρακτών ή ότι άλλο. Θα μου πείτε, καλά που δεν έβαλε φωτογραφία από καμιά μπαρμπουτιέρα, με το ζάρι πάνω στην τσόχα και δίπλα από το βιδάνιο, να δείχνει ασόδυο!
Τα παραπάνω που δεν είναι κατανοητά στους απλούς πολίτες, τους μη έχοντες σχέση με τα εσωτερικά του Τύπου, που δεν γνωρίζουν ότι γίνονται τέτοια πότε-πότε, αυτές οι... παγίδες ενίοτε χαρακτηρίζουν άδικα μία ολόκληρη θετική προσπάθεια, προκαλούν συνειρμούς που δικαίως εγείρουν διαμαρτυρίες. Και να η διαμαρτυρία του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που ακολουθεί:

Διαμαρτυρία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας      
«Κύριε διευθυντά,
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας διαμαρτύρεται έντονα για την απόλυτα διαστρεβλωτική, στα όρια της συκοφάντησης, καθώς και αντιαισθητική για την παράδοση της εφημερίδας σας, φωτογραφία με το συγκεκριμένο περιεχόμενο, που συνοδεύει την ανακοίνωσή μας σε σχέση με την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου.
Τα κέρδη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κλοπιμαία αλλά αποτέλεσμα των πολύχρονων αγώνων του που έχουν αναγνωρισθεί από την κοινωνία της πόλης μας.
Ο κιτρινισμός του συγκεκριμένου άρθρου μας προκαλεί χείριστη εντύπωση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελεί μια άστοχη στιγμή, την οποία θα επανορθώσετε άμεσα αναφερόμενοι και στην επιστολή μας».
Αυτά και μέχρι εδώ, με την ελπίδα ότι όντως είναι έτσι όπως γράφονται... Και όχι κατά λάθος εξεπίτηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: