ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Π. Πολάκης για την τιμολόγηση των φαρμάκων


«Δέκα μέρες πριν φύγει ο κ. Γεωργιάδης κατήργησε την ειδική χονδρική τιμή φαρμάκων με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν οι τιμές ακριβών φαρμάκων 11%»

«Δέκα μέρες πριν φύγει ο κ. Γεωργιάδης κατήργησε την ειδική χονδρική τιμή από την οποία υπολογιζόταν η λιανική τιμή των φαρμάκων που αποζημίωνε ο ΕΟΠΥΥ στα φαρμακεία για τα φάρμακα υψηλού κόστους που πουλιόταν στα φαρμακεία και τα νοσοκομεία και ήταν 13% φθηνότερη από την κανονική χονδρική τιμή» εξήγησε ο αν. υπουργός υγείας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την κατά «11% επιβάρυνση του ΕΟΠΥΥ σε φάρμακα που πουλιόταν στα φαρμακεία και αποζημίωνε ο ΕΟΠΥΥ. Εκτινάχθηκαν δηλαδή κατά 11% οι λιανικές τιμές ακριβών φαρμάκων που αποζημίωνε ο ΕΟΠΥΥ στα φαρμακεία».

Το λάθος των προηγούμενων υπουργών είναι ότι ποτέ δεν διαπραγματεύτηκαν τις τιμές των φαρμάκων και τη συνταγογράφησή τους υποστήριξε ο κ. Πολλάκης τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει συγκροτήσει ειδική επιτροπή διαπραγμάτευσης και εργάζεται εντατικά στην κατεύθυνση αυτή.

Κατερίν Μπρεγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: