ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Χ. Μαντάς σε Ν.Δ.: Διαρκές εισιτήριο για εξέδρα το αίτημα για εκλογές



Στην θεμελιώδη αντίφαση που χαρακτηρίζει την πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς το πρωί στο ΣΚΑΙ υπενθυμίζοντας ότι ο αντιπρόεδρος της Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε να μην κλείσει η αξιολόγηση και να πάμε σε εκλογές.


Σήμερα, όμως, η Ν.Δ. υποστηρίζει ότι «το αίτημα για εκλογές είναι διαρκές, σαν το διαρκές εισιτήριο στην εξέδρα θα είναι στο γήπεδο δεν θα μπει ποτέ» και υποστηρίζει ότι πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση.

Ο κ. Μαντάς αναφερόμενος στην πορεία της αξιολόγησης τόνισε ότι είναι «απολύτως σαφές ότι και τα δύο, μέτρα και αντίμετρα θα ενεργοποιούνται ταυτόχρονα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι στόχος της κυβέρνησης είναι όχι μόνο μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα αλλά και «στην τσέπη» της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, δηλαδή «να μην υπάρξει νέα λιτότητα πάνω σε αυτήν που ήδη υπάρχει».

«Δεν υπάρχει θέμα υπεραπόδοσης» διευκρίνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την εφαρμογή μέτρων και αντίμετρων παραπέμποντας στα πρακτικά της Οικονομικής Επιτροπής της Βουλής. «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα» ξεκαθάρισε ενώ έκανε λόγω επικοινωνιακού τύπου, «πρόσχημα» μπροστά στη «θεμελιώδη αντίφαση που υπάρχει στη Ν.Δ.»

Υπενθύμισε μάλιστα ότι η «απαίτηση του ΔΝΤ ήταν για 4,6% μέτρα εδώ και τώρα» για να ξεμπλέξει ο γόρδιος δεσμός και να προχωρήσει η αξιολόγηση συζητάμε σήμερα, για ένα μηχανισμό που θα προβλέπει από το 2018, τι θα γίνει το 2019 ώστε να ληφθούν αν χρειαστεί μέτρα και τα αντίμετρα.

Κατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: