ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Απάντηση Ε&ΕΣΠ στις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΕΔΠΑ, κ. Χρυσοβιτσιάνου



«Η παραδοχή από τον ίδιο και μόνο ότι συζητήσαμε για εκδηλώσεις του Ε&ΕΣΠ και παρέλαβε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, είναι ομολογία»!
«Συνάντηση με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2017 με όλους τους φορείς που έχουν ενδιαφέρον για το καρναβάλι ώστε να συζητήσουμε έγκαιρα για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, κάθε φορέας να καταθέσει τις προτάσεις του και θα κριθούμε στο χειροκρότημα…».

Με τα παραπάνω απαντά ο Ε&ΕΣΠ στην χθεσινή ανακοίνωση του κ. Χρυσοβιτσάνου, η οποία τον αφήνει έκθετο καθώς ο ΕΕ&ΣΠ τονίζει: «Η παραδοχή από τον ίδιο και μόνο ότι συζητήσαμε για εκδηλώσεις του Ε&ΕΣΠ και παρέλαβε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, είναι ομολογία».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ε&ΕΣΠ αναφέρονται τα παρακάτω:
«Λυπούμαστε γιατί επανερχόμαστε να απαντήσουμε εκ νέου στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, κ. Χρυσοβιτσιάνο.
Η παραδοχή από τον ίδιο και μόνο ότι συζητήσαμε για εκδηλώσεις του Ε&ΕΣΠ και παρέλαβε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, είναι ομολογία. Δεν απαντά όμως στα ερωτήματα που θέσαμε:

1.   Ενημερώθηκε την Τσικνοπέμπτη 16/2/2017, για τις εκδηλώσεις του ΕΕΣΠ από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου;
2.   Παραδέχεται ότι τη Δευτέρα 20/2/2017 παρέλαβε στα γραφεία του Συλλόγου το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και υποσχέθηκε ότι θα είναι παρών στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την ίδια ημέρα στις 12.00, που για δικούς του λόγους αθέτησε.
3.   Πώς είναι δυνατόν πέρυσι να γίνουν οι εκδηλώσεις και οι βραβεύσεις με τη συμβολή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας  και φέτος όχι; Προς τί λοιπόν οι συναντήσεις και η κατάθεση του προγράμματος;

Αντιλαμβανόμαστε τον φόρτο εργασίας και πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι μόνο αυτός.
Τέλος, μια πρόταση για του χρόνου: Συνάντηση με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2017 με όλους τους φορείς που έχουν ενδιαφέρον για το καρναβάλι ώστε να συζητήσουμε έγκαιρα για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, κάθε φορέας να καταθέσει τις προτάσεις του και θα κριθούμε στο χειροκρότημα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: