ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Οδεύει προς ολοκλήρωση και παράδοση η νέα Κανακάρη

Στιγμιότυπο της νέας οδού Κανακάρη στην περιοχή πάνω από την οδό Κορίνθου, κοντά στην πλ. Πυροσβεστείου.


Καθότι λέγουν  οι... επαΐοντες της πόλης, μαζί με την παράδοση στην κυκλοφορία της μικρής περιμετρικής, που κάθε άλλο περιμετρική της πόλης είναι, θα λυθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος


Σε φάση ολοκλήρωσης το μεγάλο έργο της διάνοιξης της Κανακάρη στην Πάτρα με τις εργασίες να βρίσκονται στην τελική ευθεία και τα συνεργεία να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς στην ασφαλτόστρωση του δρόμου και στις επιμέρους εργασίες προκειμένου το έργο να παραδοθεί τους επόμενους μήνες.

Κατά μήκος του δρόμου έχουν ήδη μπει κολώνας ηλεκτροφωτισμού ενώ έχει προβλεφθεί και η δημιουργία δημοσίων wc. Σε πολλά σημεία μάλιστα μπορεί κανείς να δει και παράλληλες εργασίες σε κτίρια που επιχειρηματίες φιλοδοξούν να ανοίξουν επιχειρήσεις με την παράδοση του έργου.  

Δείτε νέες φωτογραφίες από τον Δήμο Πατρέων με την πρόοδο των εργασιών στο τμήμα της νέας οδού Κανακάρη.

Το έργο «Κατασκευή Οδού Κανακάρη» είναι συνολικού προϋπολογισμού 12.300.838,99 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας 2007-2013 και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πατρέων. Κατόρθωσε να υλοποιηθεί αφού πέρασε από... σαράντα κύματα

Η διανοιξη της Κανακάρη ξεκίνησε τον Αύγουστο του  2013  αποτελεί ,ένα από τα σημαντικότερα αναπτυξιακά έργα για την πόλη της Πάτρας, και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, ένα έργο το οποίο θα αλλάξει όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης και θα διαμορφώσει την μελλοντική εικόνα της.

Με τη διάνοιξή, η   Κανακάρη θα αποτελέσει οδό για την βόρεια εξόδο  της πόλης και οι αρμόδιοι ελπίζουν να δώσει σημαντικότατη λύση για την αποφόρτιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Πάτρας ενώ η Κορίνθου θα αντιδρομηθεί και θα αποτελέσει το βασικό οδικό άξονα εισόδου στην πόλη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα εφαρμογής των κυκλοφοριακών μελετών, εκτεταμένων πεζοδρομήσεων σε όλο το ιστορικό κέντρο (Μαιζώνος κλπ) που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του κέντρου.

Επίσης καθότι λέγουν  οι... επαΐοντες της πόλης, μαζί με την παράδοση στην κυκλοφορία της μικρής περιμετρικής, που κάθε άλλο περιμετρική της πόλης είναι, θα λυθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος. 

Ωστόσο μέχρι τότε που θα κρίνουμε τελικά... τις έπταιξε, για το μπάχαλο που γίνεται πρωί και μεσημέρι στον κόμβο Ταμπαχάνων και στην Μεσσάτιδος από το πεύκο Αρόης μέχρι την 6ου Συντάγματος, και από την πλ. Ταμπαχάνων μέχρι το ΙΚΑ Άνω Πόλης, οι Πατρινοί ΙΧήδες θα τρώνε στη μούρη τους την αβελτηρία των... σωτήρων της, που μαστίζει αυτή την πόλη, με την τύφλωση της οδού... Τυφλωμένους και τον αποκλεισμό των συνοικιών Εβραιομνημάτων και εν μέρει της Αρόης.












Δεν υπάρχουν σχόλια: