ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

"Στρίβειν" δια του Βατοπεδίου ο Άδ. Γεωργιάδης

Να σημειωθεί ότι το «θα τους γδάρω» ήταν η απάντηση στην ερώτηση για την εξεταστική για την Υγεία και τα ερωτηματικά που έχουν τεθεί για τον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων επί υπουργίας του.
Έφερε μάλιστα ως επιχείρημα τη χθεσινή απόφαση για το Βατοπέδι σε μια προσπάθεια συνολικού «ξελασπώματος» όλων των υπό διερεύνηση ανοικτών υποθέσεων. 

Και εδώ καμία ερώτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ δεν χρειάστηκε να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.
Παράλληλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρατηρήθηκε δωρεάν διαφήμιση στα μαθήματα ρητορικής του κ. Γεωργιάδη, ενώ σε άλλη μια «κωλοτούμπα» που πιστοποιεί την «πολιτική συνέπεια» που τον διακρίνει, ο κ. Γεωργιάδης επιβράβευσε τον κ. Μειμαράκη και την πολιτική της συναίνεσης με την οποία διαφωνεί. 

Τουλάχιστον ειρωνικό το γεγονός ότι υπήρξε σύνδεση με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στα Ιεροσόλυμα, όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, για την παράδοση του κουβουκλίου του Πανάγιου Τάφου και ο κ. Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία, να σχολιάσει με την πρέπουσα θρησκευτική ευλάβεια, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν καθύβριζε τον Αλ. Τσίπρα.

Kατ. Μπρέγιαννη-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: