ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Κόντης: Προσπάθεια για ανοιχτό, καθαρό Κολυμβητήριο


«Πολλά τα προβλήματα, πολλά τα ανοιχτά θέματα. Προσπαθούμε ότι μπορούμε να το λύσουμε. Κάνουμε κάθε προσπάθεια για να κρατήσουμε τα κολυμβητήρια ανοιχτά και να μπαίνει μέσα ο κόσμος, είπε ο πρόεδρος Κώστας Κόντης.
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ μίλησε στην εκπομπή "Αρχίζει το ματς" και τον Ηλία Μάτσα "Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7" απαντώντας για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του "Α. Πεπανός" 
 
Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Κώστας Κόντης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αρχίζει το ματς» και τον Ηλία Μάτσα «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» και μίλησε για όλα τα ζητήματα του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».
Ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ έδωσε απαντήσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα.
 
Διαβάστε αναλυτικά:
«Πολλά τα προβλήματα, πολλά τα ανοιχτά θέματα. Προσπαθούμε ότι μπορούμε να το λύσουμε. Κάνουμε κάθε προσπάθεια για να κρατήσουμε τα κολυμβητήρια ανοιχτά και να μπαίνει μέσα ο κόσμος.

Μέσα στα πλαίσια της συντήρησης των νερών στις κολυμβητικές δεξαμενές πρέπει εβδομαδιαία να γίνεται ένα ΣΟΚ. Γίνεται μια εκτεταμένη υπερχλωρίωση και τα φάρμακα που μπαίνουν είναι σε ανεβασμένες τιμές, ώστε να κρατάμε το νερό καθαρό.

Όταν γίνεται αυτή η διαδικασία, θα πρέπει να υπάρχει αποχή των αθλητών για 25 ώρες, για να μπορέσει το νερό να γίνει κατάλληλο. Δεν πρέπει να γίνεται χρήση από το κοινό.

Εκ των πραγμάτων, όταν γίνεται αυτή η διαδικασία Κυριακή βράδυ, την Δευτέρα δεν μπορεί να ανοίξει το κολυμβητήριο. Και αυτό το συνιστούν οι πάντες, από ιατρικές γνωματεύσεις μέχρι και οι συντηρητές.

Αυτήν την στιγμή είναι υπερφορτωμένες οι πισίνες από τον κόσμο. Επιπλέον φέτος έχουμε το πρόγραμμα της γενικής γραμματείας για τα Δημοτικά σχολεία, που σημαίνει ότι δεχόμαστε επιπλέον αριθμό χρηστών στο κολυμβητήριο.

Πέραν αυτού, παρατηρήσαμε από πέρσι και μετά τον μήνα Μάρτιο ότι αυξάνεται και η προσέλευση στα σωματεία, επειδή καλυτερεύει ο καιρός.

Κάθε τέτοια κάθε χρόνο, κι αν ανατρέξουμε σε παρελθόντα έτη, θα διαπιστώσουμε ότι πάντα υπήρχαν γκρίνιες ότι τα νερά δεν είναι καθαρά, ότι παρουσιάζονται προβλήματα στις πισίνες.

Με δεδομένο ότι θα αυξηθεί ο αριθμός προσέλευσης και ότι ήδη έχουμε χρήστες επιπλέον από το προγραμματισμένο, εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα να κρατήσουμε τις δεξαμενές και τα νερά καθαρά.

Κάποιοι ίσως ήθελαν να περάσουν ότι εμείς λειτουργούμε εκδικητικά ή εκβιαστικά έναντι των σωματείων, επειδή υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητές.

Εμάς δεν ήτα προφανώς αφετηρία μας αυτό ούτε αυτοσκοπός μας. Εμείς κοιτάμε να έχουμε καθαρές τις πισίνες για να μην έχουμε προβλήματα, όπως υπήρχαν στα παρελθόντα έτη.

Αέριο προμηθευόμαστε τώρα, υπάρχει μια δυσκολία, γιατί δεν έχει εγκριθεί ακόμα ο προϋπολογισμός, τον οποίο έχουμε υποβάλλει στην γενική γραμματεία αθλητισμού.

Γι αυτό το θέμα ακριβώς είχαμε επικοινωνία με υπηρεσιακούς παράγοντες, για να υπογραφεί ο προϋπολογισμός και να προχωρήσουμε σε διαγωνισμό του αερίου.

Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε το καλύτερο».

Για τα δημοσιεύματα του πάρκινγκ τέλος τόνισε:

«Προφανώς πήγε κάποια μάντρα, κάποιος έμπορος εκεί, και τοποθέτησε σε ένα κομμάτι-πιθανολογώ-κάποια αυτοκίνητα.

Θα ειδοποιήσουμε τον άνθρωπο να τα πάρει. ΔΕΝ έχουμε κάνει καμία σύμβαση με κανέναν. Δεν έχουμε παραχωρήσει χώρο για εμπορική χρήση εμείς.

Θα βρούμε ποιος το έκανε, θα τα απομακρύνει και θα λήξει το ζήτημα.

Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία προσωπικού, υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί για δύο στάδια, και για το κολυμβητήριο και για το Κουκούλι.

Είμαστε εκτεθειμένοι, υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση. Δύο μόνιμοι υπάλληλοι και μάλιστα τεχνικοί.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες δεν μπορούν πάντα να βοηθήσουν, έχουμε δει πολλές ανεπαρκής περιπτώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: