ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Η Αναβίωση του Μακαρθισμού στην Ελλάδα

 
Δεν ξεχνάμε τις εκτεταμένες εκκαθαρίσεις στελεχών επί Ζαχαριάδη κυρίως
 
Ξεκινάμε από απλά, αλλά απαραίτητα στοιχεία.
Τι είναι ο Μακαρθισμός πότε και που έδρασε;
Τι συμβολίζει για μας τους ελεύθερους πολίτες;
 
Ο Μακαρθισμός γεννήθηκε στις Ενωμένες Πολιτείες της Αμερικής στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και διήρκεσε περίπου μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1950.
 
Υπήρχε τότε, μια διάχυτη κομμμουνιστοφοβία - red scare - και πήρε το όνομα της αυτή η μαύρη περίοδος από τον γερουσιαστή Τζόζεφ Μακάρθυ που διεξήγαγε τις έρευνες για εύρεση ενόχων ή απλώς υπόπτων για εθνική προδοσία.
 
Βέβαια και στις χώρες του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού, όπως επίσης και στα κόμματα δορυφόρους της Σοβιετικής Ενωσης συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Δεν ξεχνάμε τις εκτεταμένες εκκαθαρίσεις στελεχών επί Ζαχαριάδη κυρίως, αλλά και στην συνέχεια σαν πάγια ταχτική του απολιθωμένου ΚΚΕ.
 
Μέσα από αυτή την τρομοκρατία προέκυψαν δυνάμεις που βροντοφώναξαν 
 
-ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ...ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ...ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
 
Στις μέρες μας τα πράγματα είναι ήρεμα ή τουλάχιστον δεν είναι όπως τότε. Ομως το φάντασμα της ποινικοποίησης κάθε δραστηριότητας καιροφυλακτεί πάντα και κυρίως χρησιμοποιείται από κατώτερους ανθρώπους με μειωμένα ή και χωρίς καθόλου προσόντα.
 
Μέσα από την δυσφήμιση προσπαθούν αυτοί οι ασπάλακες να επιβιώσουν και μάλιστα να πάρουν ηγετικές θέσεις.
 
Βλέπουμε κοινοβουλευτικούς της αντιπολίτευσης να ποινικοποιούν τις παρέες του πρωθυπουργού και μάλιστα να τον κατηγορούν ως ψυχοπαθή επειδή προσπαθεί με εμμονή να σώσει την χώρα!
 
Ναι πράγματι είναι εμμονικός ο πρωθυπουργός στην μάχη κατά της βρωμιάς!
 
Χρέος όλων μας, είναι ο καθημερινός αγώνας ενάντια σε αυτές τις αντιδημοκρατικές απάνθρωπες ταχτικές.
 
Δημοσίευση σχολίου