ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η και ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου στην Πάτρα


Με το «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε»

Στην ανανεωμένη διανομή των ηθοποιών βρίσκουμε και μία αγαπητή ηθοποιό από την Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα από την περιοχή των Καλαβρύτων, την Μαρία Κανελλοπούλου του σήριαλ «Εμείς και εμείς» καθώς και του σήριαλ «Το καφέ της χαράς» του Χάρη Ρώμα που ολοένα προβάλλεται σε επανάληψη στην τηλεόραση και ο κόσμος συνεχίζει να το βλέπει και να το απολαμβάνει.


Πρόκειται για την τ. βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, που ως γνωστό δεν κατήλθε στις εκλογές Σεπτεμβρίου του 2015, παρόλο, που σε αυτές του Ιανουαρίου είχε βγεί πρώτη βουλευτής. Και το έργο στο οποίο θα υποδυθεί ρόλο είναι το «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε», που έχει εξελιχθεί σε  μεγάλη θεατρική επιτυχία με την δημοφιλή πρωταγωνίστρια Κάτιας Δανδουλάκη. 

Το συγκεκριμένο έργο με την πανέξυπνη αστυνομική πλοκή και τις συνεχείς ανατροπές το είχε παρουσιάσει η Κάτια Δανδουλάκη και στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο της Πάτρας, καλοκαίρι.
Έχοντας μπει στον 4ο χρόνο επιτυχίας της, η Κάτια Δανδουλάκη παρουσιάζει τώρα την παράσταση σε περιοδεία ανά την Ελλάδα. Ξεκίνησε το θεατρικό της ταξίδι από την Κρήτη και θα έρθει,  στην Πάτρα, στην κεντρική σκηνή του κινηματοθέατρο «Πάνθεον», για ένα τριήμερο, στις 4, 5 και 6 Μαρτίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: