ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πάλης ξεκίνημα με πρωτοτυπία για τη ΛΑΕ, από Αμαλιάδα!


Μέχρι και την ΚΟΒ Σωμάτων Ασφαλείας επιστράτευσε η ΛΑΕ Αμαλιάδας, χθες κατά την τελετή εγκαινίων του Μουσείου Μπελογιάννη, προκειμένου να αποδειχθεί η δυναμική εμφάνιση του κόμματος! 


Σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων, από την πλατεία Μπελογιάννη, αριστερά τους και άλλων τόσων από το ομώνυμο μουσείο που στέκει δεξιά τους, οι... πολυπληθείς ένθερμοι πιστοί του κόμματος Λαφαζάνη, αναμένουν γονατιστοί, με ιώβειο υπομονή την έλευση του ιερέα, για να... εύλογήσει τα τιμημένα όπλα του αγώνα, κατά του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, άξιου εκπροσώπου της Ιεράς Συμμαχίας. Κι έτσι να σημάνει η έναρξη της... κρεμυδοεπανάστασης! 

ΔΕΙΤΕ και στην επόμενη φωτογραφία, όχι μόνον την αδημονία των επαναστατών, αλλά και την ευρηματικότητα, που τους διέκρινε χθες.


Αφού διευκρινίσουμε ότι η άνω φωτογραφία τραβήχθηκε από το Istologiou G. Mosxou, μόλις ένα λεπτό μετά την φωτογραφία της κορυφής, να επισημάνουμε το εύγλωττον του αναγραφόμενου συνθήματος: «Ο Μπελογιάννης εκτελέσθηκε για το λαό, ο Τσίπρας εκτελεί το λαό». Σαφώς εξυπνότερο του συνθήματος επί του πανό, της Κίνησης Πολιτών Ηλείας, όπου αναγράφεται το πεζό σύνθημα «Μνημόνιο - Χρέος - Ευρώ, Ελλάδα χωρίς λυτρωμό».

Μεγάλε συνθηματοποιέ της ΛΑ(κ)Ε!

Επίσης να τονίσουμε, τη μηδενική απασχόληση επαναστατικών δυνάμεων, τρεις άνθρωποι το πολύ, όσοι για να κρατούν τα στυλιάρια του πανό, ώστε να χρησιμοποιηθούν παραγωγικά οι υπόλοιποι.

 Ήτοι στον σχολιασμό ανά τους καφενέδες της Αμαλιάδας, του πως και γιατί τολμούν, χωρίς να ζητήσουν την άδειά μας και στήνουν μουσείο για τον συντοπίτη μας Νίκο Μπελογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης, ο Βούτσης, ο γιός του Ν. Μπελογιάννης και άλλοι που δεν έχουν καμία σχέση μαζί του!

Άντε και πολύ παραγνωριστήκαμε...
Μεγάλε Παναγιώτη Lafa! Εμπρός στον έτσι, που χάραξε ο... τέτοιος! Πάλης ξεκίνημα, νέοι πρωτότυποι αγώνες. Και προσοχή, μην απωλέσουμε το... κοπυράιτ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: