ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αίσχος, ντροπή, στους εργατοπατέρες της ΠΟΕΔΗΝ !



Το νοσοκομείο Ζακύνθου, που οι συνδικαλιστές εργατοπατέρες της ΠΟΕΔΗΝ, το θέλουν κλειστό, για να διαμαρτύρονται και να επιβεβαιώνουν το ρόλο τους!



Αντιδρούν στην επαναλειτουργία των χειρουργείων στο νοσοκομείο Ζακύνθου, για προσωπικό τους συμφέρον!

«Η Υγεία είναι πάνω από κομματικές φιέστες και “πανηγύρια”, τονίζει ο κ. Οικονόμου και καταλήγει: «Ελπίζουμε η εσπευσμένη επαναλειτουργία των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Ζακύνθου να μην έχει αρνητικές συνέπειες στους ασθενείς».

Από την πλευρά της, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), σε ανακοίνωσή κατηγορεί την Διοίκηση του Νοσοκομείου ότι «έκρυψε το πόρισμα των περιβαλλοντικών και εργαστηριακών ελέγχων των χειρουργείων του Νοσοκομείου, προκειμένου να λάβει απόφαση να ανοίξει τα χειρουργεία», τα οποία όπως λέει «δεν πληρούν τους κανόνες ασφαλείας».

Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο την π. εβδομάδα ο Υπουργός Υγείας, δήλωσε ότι από σήμερα αρχίζει η επαναλειτουργία του, αρμόδιοι της Υγιεινής χαρακτηρίζουν απόλυτα ασφαλή τα χειρουργεία, αλλά η κομματική νομενκλατούρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την ΠΟΕΔΗΝ που διεκδικεί ρόλο στη διοίκηση του Νοσοκομείου, ως αρμόδια και υπεύθυνη για την εύρυθμη κομματική λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος, έχει διαφορετική άποψη!

Υπενθυμίζω για να μην ξεχνούμε, πως πρόκειται για την ΠΟΕΔΗΝ, που περιέφερε ανά τη χώρα το Άρμα της ντροπής, Υγείας το ονόμαζαν οι επικεφαλής της, αλλά ούτε ο... Θεός δεν το έκανε για τέτοιο.

Να μη λειτουργήσει το νοσοκομείο, για να έχουν και να λένε, είναι η επιδίωξή τους. Αυτοί που διέλυσαν το Σύστημα Υγείας, που έστειλαν τον κόσμο στα ιδιωτικά, που χάρισαν εκατομμύρια στη Novartis και σε άλλες πολυεθνικές του φαρμάκου, που χρέωναν τις αρθροσκοπήσεις των 150 ευρώ στα 1.5000. Αυτοί μιλούν για το σημερινό υπ. Υγείας και την κυβέρνηση, που με μία γενναία απόφασή της κάλυψε ασφαλιστικά δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες ανασφάλιστους, για να μπορούν να περιθάλπονται στα νοσοκομεία της χώρας μας, χωρίς να διαθέτουν μία δραχμή!

Ντροπή, αίσχος στους εργατοπατέρες της ΠΟΕΔΗΝ, που μπέρδεψαν τον υγιή συνδικαλισμό με την προσωπική τους παραμονή στο πόστο! Εις βάρος των ασθενών...  

Δεν υπάρχουν σχόλια: