ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Εν ενεργεία αστυνομικός, ως διαμαρτυρόμενος αγρότης

Στο βήμα μιλάει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Σπυρόπουλος στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο για να ανακοινώσει τους υποψήφιους για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στη Κρήτη, με την παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014. Το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος, Δημήτρης Κουκούτσης και ο Μιχάλης Αρβανίτης. Ο Γιώργος Σπυρόπουλος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ
Ο εν ενεργεία αστυνομικος, εν έτει 2014, από τα ηρωικά Σφακιά, που ετέθη υποψήφιος με την ΧΑ. Τώρα και αγρότης διαμαρτυρόμενος!

  Φωτογραφία του Kostas Merkourakis.

Από την προσωπική σελίδα fb του «Μανόλης della Creta» αλιεύσαμε τα παραπάνω και σας τα παρουσιάζουμε. Είναι της ιδίας αναλογίας με τα επεισόδια του 2015, όπου χρυσαβγίτες συγκεκαλυμμένοι ως αγρότες της... πόλης προέβησαν σε βανδαλισμούς κατ΄αδημοσίων κτιρίων. Τούτη τη φορά πρωτοτύπησαν ελαφρώς τραμπουκίζοντας προ του υπουργείου, με φούρκες και γκλίτσες ανα χείρας, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή του υπουργού γεωργίας Βαγγ. Αποστόλου και την γενικότερη κυβερνητική γραμμή αποφυγή χρήσης κρατικής βίας και την προτίμηση του διαλόγου.

Ωστόσο μία ακόμη είδηση που έρχεται από το ΑΜΠΕ της  Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2014 (Στέφανος Ραπανης), έρχεται προς επικουρία των όσων συνέβησαν χθες κατά την αγροτική διαμαρτυρία.

Στον τίτλο της είδησης αναφέρεται: «Εν ενεργεία αστυνομικός υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Χρυσή Αυγή».

Ακολουθεί φωτογραφία του υποψηφίου με την σχετική λεζάντα, όπου αναγράφεται, ότι: «Στο βήμα μιλάει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Σπυρόπουλος στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο για να ανακοινώσει τους υποψήφιους για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στη Κρήτη, με την παρουσία πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος, Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014. Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Ηλίας Παναγιώταρος, Δημήτρης Κουκούτσης και ο (σ.σ.: Πατρινός) Μιχάλης Αρβανίτης. Ο Γιώργος Σπυρόπουλος εν ενεργεία αστυνομικός με καταγωγή από τα Σφακιά θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης για τη Χρυσή Αυγή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ». 

Και έπεται το ακόλουθο κείμενο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: