ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ας σεβαστούν οι οδηγοί τον Κώδικα στην Αρόη

Καλή Εβδομάδα !!!

Πριν λίγες μέρες έγινε ασφαλτόστρωση στο γνωστό δέντρο (κουκουναριά) της Αρόης στην Πάτρα ώστε να διευκολύνονται τα οχήματα της περιοχής.

Μια τόσο απλή παρέμβαση που τόσα χρονιά κανένας δεν πηρέ πρωτοβουλία κάλιο αργά πάρα ποτέ.

Ας σεβαστούν οι οδηγοί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας στην περιοχή ώστε να αποφύγουμε ατυχήματα στο μέλλον.


(Από την προσωπική σελίδα fb του στελόχους της ΟΙΚΙΠΑ Πάτρας Οδυσ. Ξεριζωτή) 

___________

Σημ. του Istologiou G. Mosxou: 

Για την Ιστορία να αναφέρουμε ότι όπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων, στο σημείο αυτό λίγες ημέρες πριν την παρέμβαση, ένα σχολικό όχημα κατά την άνοδο κόλλησε στο σημείο αυτό, λόγω της ανύψωσης του εδάφους και χρειάστηκε ειδική παρέμβαση για να ξεκολλήσει. Έτσι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παρακινήθηκε ώστε να κάνει αυτή την τόσο απλή ενέργεια, που οι κάτοικοι την επεσήμαναν, αλλά φωνή βοόντως εν τη ερήμω! Με την συμβολή βέβαια και των ανδρών της Τροχαίας Πατρών. 

Και κάτι ακόμη, αφού στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρεων, δεν πέρασε η βάνδαλη απόπειρα... σφαγιασμού της κουκουναριάς, σήμερα οι υποστηρικτές της άποψης περί...  σφαγείου, που πρωτοστάτησαν παρέχοντας πάτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για υλοποίηση της ενέργειας, περιφέρονται ανά τας ρίμας της συνοικίας  και διατείνονται ότι... «την σφαγή ο Δημαράς την ήθελε κι όχι εμείς». 

Α, ρε καημένε Γιάννη τι σού 'μελλε να πάθεις. Παραιτημένος από την παράταξή σου, τις ημέρες ημέρες εκείνες και κατηγορούμενος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: