ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο άνθρωπος που ένιωσε την απέραντη μοναξιά...


 Πρέπει να ένιωσε απέραντη μοναξιά ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος (διακρίνεται στο μέσον) κατά την παραμονή του στους επισήμους της πλ. Μπελλογιάννη, όταν... 


...όταν αποφάσισαν να φύγουν οι... πιστοί της ορθοδοξίας του κόμματος, με πρωτοστατούντα τον Δημ. Κουτσούμπα (διακρίνονται οι σημαίες τους κατά την αποχώρηση) και να παραμείνουν οι χιλιάδες των πολιτών!

 Πνιγμένος ανάμεσα στο πλήθος των επισήμων, ενώ οι εξέδρα των ορεσείβιων είχε αποχωρήσει, ο συνήθως συνετός Νίκος Καραθανασόπουλος δεν άντεξε να παραμείνει για πολύ ακόμη. Είναι και η ανειλεής κριτική, που επικρεμάται της κεφαλής ως δαμόκλειος σπάθη. Και έτσι, μεταξύ σφύρας και άκμωνος ο Νίκος απεχώρησε αθορύβως!  (Εδώ περικυκλωμένος από Κ. Σπαρτινό, Γ. Πάντζα και Βασίλη Λεβέντη), ενώ δίπλα του αδεια παραμένει η καρέκλα του αποχωρήσαντος Δημ. Κουτσούμπα!

Και παρέμεινε άδεια έως λήξεως της τελετής... Κι απέμειναν τα αδιέξοδα μίας πολιτικής χωρίς συμμάχους, αλλά με συντροφιά την απέραντη μοναξιά!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: