ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο Κώστας Σημίτης τρέμει την ώρα της Δικαιοσύνης

IMG_6464
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά προγράμματα ή το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου; Επί των ημερών της πρωθυπουργίας του έγιναν. Και σήμερα η μισή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι υπόλογη στη Δικαιοσύνη.



 Ανέλαβε να τον «ξεπλύνει» ο ΣΚΑΪ καθώς επί των ημερών του σημειώθηκαν κάποια από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ελληνική πολιτική ιστορία!



Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο στρατόπεδο του απόλυτου καταστροφέα της χώρας, του πιστού υπηρέτη των γερμανικών συμφερόντων, του αρχιερέα της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη, μετά τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στις αμαρτωλές ημέρες των κυβερνήσεών του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ και στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας Σημίτης είναι έντρομος και τρέμει την ώρα της Δικαιοσύνης μιας και επί των ημερών του σημειώθηκαν κάποια από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ελληνική πολιτική ιστορία. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά προγράμματα ή το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου;

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες περιθωριακής ιστοσελίδας που στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Σημίτης τάσσεται υπέρ του καταστροφικού και πλήρως αποσταθεροποιητικού σεναρίου των πρόωρων εκλογών, που σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να διενεργηθούν άμεσα. Αυτά θα πει στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει στον ΣΚΑΪ για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία.
Ο κ. Σημίτης μιλά στη Σία Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα, αύριο Τρίτη τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ιστορίες» και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος, ιδιαίτερα ανήσυχος για το ενδεχόμενο να κληθεί στο άμεσο μέλλον από τη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά, ζήτησε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη την οποία χρησιμοποιεί ως αφετηρία για τη συγκρότηση γραμμής άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: