ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

«Που είσαι Παγουρόπουλε να δεις, τα παιδιά της Αλλαγής»

Η ανυπόληπτη ΓΣΕΕ και κομματικοί συνδικαλιστές της σε ρόλο ινστρούχτορα, που στήριξαν με τα... μπούνια τον πρωθυπουργό, που το Πάσχα του 2010, διακήρυξε πως θα φέρει στη χώρα το ΔΝΤ, για να μας παράσχει τεχνικρατικές γνώσεις προκειμένου να ανορθωθεί η Οικονομία μας, που την έκαναν σουρωτήρι οι πολιτικές Σημίτη και Γιωργάκη, αυτές που οδήγησαν στα δύο μημόνια και δέσμευσαν το μέλλον της χώρας ακόμη και με υποθήκευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της στο Αγγλικό Δίκαιο,  θίχτηκαν.


Κι αυτό διότι ο Αλέξης Τσίπρας, τους εγκάλεσε δημοσίως, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στο Καπιτώλιο της Ρώμης, όταν τόνισε ότι ο αγώνας για να αλλάξει η ΕΕ συνεχίζεται, αλλά οι εργατοπατέρες, συνεχίζουν να υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια για επανάκαμψη της χώρας. Και του συνδικαλιστικού κινήματος, που το κατάντησαν με συμμετοχή στο περίπου 9 με 10%, των εργαζομένων.

Κι ο ειδικός συνδικαλιστής, του Καζίνου Ρίου, γραμματέας τύπου της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, βγήκε από την αφάνεια με μία μακροσκελέστατη δήλωσή του, όπως μεταξύ άλλων αναφέρει:




«Ο Πρωθυπουργός του τρίτου και καταστροφικού μνημονίου, ο Πρωθυπουργός των ανέξοδων υποσχέσεων και των μεγάλων αυτοδιαψεύσεων, δεν δικαιούται να “κουνά το δάχτυλο” στους Έλληνες εργαζόμενους και στα Ελληνικά Συνδικάτα. Ειδικά όταν το επιχειρεί με ψέματα και Σταλινικού τύπου προπαγάνδα. Μετά από αυτή τη δήλωση (με φόντο τον κ. Κατρούγκαλο…), ας προετοιμαζόμαστε όλοι για το 4ο μνημόνιο, το 2ο κατά σειρά μνημόνιο της “Αριστεράς”».

Ανεκπλήρωτοι πόθοι, ευσεβείς επιθυμίες, του βαθέως μνημονιακού Γιωργακικού ΠΑΣΟΚ. Με αναφορά στα απολυταρχικά του σύνδρομα!

«Που είσαι Παγουρόπουλε να δεις, τα παιδιά της Αλλαγής» που τα χρόνια της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου είχαν πέσει σε βαθιά... νάρκη. Που στη Σημητική περίοδο, όπου το ΠΑΣΟΚ βουτήχτηκε στα σκάνδαλα, με κατάληξη τα μισά στελέχη του να είναι υπόλογα στη δικαιοσύνη σήμερα, για κατάχραση του δημοσίου χρήματος, αυτοί οι ινστρούχτορες δεν είδαν ούτε άκουσαν τίποτε!




ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, για να πάρετε μία γεύση από τις... αγαθοεργίες ΠΑΣΟΚων υπουργών κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: