ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Κοινές δηλώσεις Αλ. Τσίπρα και πρωθυπουργού ΜάλταςΑπολύτως εφικτή

τεχνική συμφωνία

«ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ 25 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ ΝΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΟΙ 28 ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ», ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - «ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»


«Είναι απολύτως εφικτό να έχουμε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο μέχρι το Eurogroup της 20ης Μάρτη», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά από συνάντησή του με τον Μαλτέζο ομόλογό του Γιόζερ Μούσκατ.

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, απομένουν οι τεχνικές λεπτομέρειες για το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους που ξεπερνούν τις ευθύνες της Ελλάδας και αφορούν τα βήματα που καλούνται να κάνουν οι Ευρωπαίοι εταίροι.

«Εργαζόμαστε σκληρά ώστε στις 25 του Μάρτη να συσκεφθούμε στη Ρώμη οι 28 με μια έγνοια λιγότερη στο τραπέζι των συζητήσεων», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το δημοκρατικό και κοινωνικό κεκτημένο, χωρίς το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει, εγκλωβισμένη στα μαθηματικά της λιτότητας, στους δείκτες και τους αριθμούς, και σε μία πολιτική εξαιρέσεων από το κοινωνικό κεκτημένο, ανέφερε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός.

Οι χώρες της Μεσογείου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, ανεργία, συρίκνωση εργασιακών κοινωνικών δικαιωμάτων, ανέφερε επίσης, τονίζοντας ότι απειλούνται οι κοινές αξίες μας από την άνοδο της ξενοφοβίας και του εθνικισμού, που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε συνθήκες οικονομικής ύφεσης και ανασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Τζόζεφ Μουσκάτ
Δημοσίευση σχολίου