ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Γρ. Αλεξόπουλος : Ασφαλής πρόσβαση και για μαθητές



Κατά την είσοδο στο σχολείο  της Παραλίας, με το έργο της Π.Ε.Ο. Πατρών- Κάτω Αχαΐας
Συνάντηση με το  Διευθυντή του 1ου Λυκείου Παραλίας κ. Καραντζά Γεώργιο  και το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Παραλίας, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Έγινε με αφορμή την έναρξη των εργασιών  του έργου «Συντηρήσεις στην Π.Ε.Ο. τμήμα: όρια πρώην Δήμου Παραλίας έως Κάτω Αχαΐα» προϋπολογισμού 3.200.000 ευρώ όπου και συζητήθηκε το θέμα ασφάλειας των μαθητών στην είσοδο του σχολείου. Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης και βελτίωσης της βατότητας της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου στο τμήμα από τα όρια του τέως Δήμου Παραλίας έως και την Κάτω Αχαΐα.
Οι   ανάγκες που υπάρχουν για την ασφαλή διέλευση- πρόσβαση των μαθητών στο σχολείο τους  είναι είδη γνωστές.  Στη σημερινή συνάντηση επιπρόσθετα,  αναδείχτηκαν πρακτικά ζητήματα που αφορούν την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών με τη χρήση της αστικής συγκοινωνίας αλλά και τη μεταφορά τους από τους γονείς τους. 
Η θέση του σχολείου δίπλα στο ΠΙΚΠΑ και την εθνική οδό προϋποθέτει την προσεκτική σήμανση, διαγράμμιση και τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.
Ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε ότι «πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια των μαθητών και η εξασφάλιση της  πρόσβασης τους στο σχολείο τους σε συνδυασμό με την αναμόρφωση - ανάπλαση της εικόνας της περιοχής που αποτελεί τη νότια είσοδο στην πόλη μας».
Ο Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύτηκε να μεταβεί στο σημείο για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα των παρεμβάσεων που χρειάζονται, παρόντος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Παραλίας που αποτελείται: από τον πρόεδρο κ. Κατσιγιάννη Γεράσιμο, την Αντιπρόεδρο κ. Δημοπούλου Μαρία, την ταμία κ. Θεοδωροπούλου Ανδριάνα, και το μέλος κ. Κλαυδιανού Αλεξάνδρα που παρευρέθηκαν στη συνάντηση και εξέφρασαν τις απόψεις τους και τις παρατηρήσεις τους για το θέμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: