ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Τζανακόπουλος: «Κύριε @AdonisGeorgiadi σοβαρευτείτε

Συνέχεια στις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ για τις δηλώσεις του «αγοράστε Ελλάδα τώρα που είναι φθηνά» και για τις οποίες του καταλόγισε ότι «ούτε λίγο ούτε πολύ κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο να ασκήσει επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα», έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας εκ νέου, αυτή τη φορά μέσω Twitter, στον Άδωνι Γεωργιάδη.


«Κύριε @AdonisGeorgiadi σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της @NeaDemokratia εκτός από troll στο twitter...», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από τον λογαριασμό του στο Twitter.

Πρόκειται ουσιαστικά για απάντηση στο σχόλιο προσβλητικού ύφους που είχε προηγηθεί μέσω Twitter εκ μέρους του κ. Γεωργιάδη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «@d_tzanakopoulos Πρέπει να είσαι αληθινά ανόητος αν από αυτή την συνέντευξη κατάλαβες αυτό. Φαντάσου να έλεγα "πουλήστε Ελλάδα" τί θα έλεγες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ για Αδωνι

Απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημιστικές για τη χώρα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδ, Γεωργιάδη, στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

«Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές “να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές”! Τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: