ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αγώνας δρόμου 5 χλμ. στη μνήμη του Φάνη Τσιμιγκάτου


Στεφάνια από την κηδεία του πανελληνιονίκη μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου, στον Άγ. Διονύσιο Πατρών στις 2-5-2015.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Αγώνα Δρόμου 5χλμ. στη μνήμη του Μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου», αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δήμου Πατρέων, της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) και της   Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, ανακοινώνει ότι ο αναβληθείς λόγω καιρικών συνθηκών αγώνας, θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου 2017 και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον αγώνα.
Η Οργανωτική Επιτροπή διευρύνεται με την συμμετοχή των συναθλητών του Φ. Τσιμιγκάτου, Γιώργο Τάνταρο και Φώτη Μπούρκουλα.
Ο αγώνας έχει ενταχθεί στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί προάγγελο του Ημιμαραθωνίου που θα καθιερωθεί στη μνήμη του σπουδαίου μαραθωνοδρόμου από το 2018.
Η αφετηρία του αγώνα θα είναι το στάδιο της Παναχαϊκής  με εκκίνηση στις 10:00, διαδρομή Έλληνος Στρατιώτου -  Νοταρά – Αυστραλίας – Κανελλοπούλου – δεξιά παραλιακή οδός - είσοδος στο του έλος Αγυιάς και  τερματισμό στις κατασκηνώσεις της Πλαζ. 
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί μπλουζάκι και αναμνηστικό μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: