ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Το Ποτάμι για την Εθνική επέτειο του ‘21
Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα τιμής και μνήμης απέναντι σε ανθρώπους που διεκδίκησαν και πάλεψαν για την ελευθερία του έθνους. Τα μοναδικά τους όπλα ήταν το υψηλό αίσθημα Δικαίου και το όραμα μιας ελεύθερης Ελλάδας.


Στον αντίποδα, η Ελλάδα του 2017 φαίνεται να έχει απολέσει τόσο την εθνική της κυριαρχία, όχι ουσιαστικά αλλά τυπικά, όσο και το βηματισμό της στο πολιτικό γίγνεσθαι. Μα πάνω απ’ όλα δεν έχει όραμα για το μέλλον και χώρα χωρίς όραμα, είναι χώρα χωρίς ελπίδα!

Το Ποτάμι σε πείσμα των καιρών και της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής, δίνει τον αγώνα του καθημερινά, για μια καλύτερη πατρίδα, όπου θα κυριαρχεί ο ορθολογισμός, το δίκαιο και θα επανέλθει η ελπίδα, κυρίως για τους νέους και τις νέες μας!

Ας γίνει το παράδειγμα των ηρώων μας έμπνευση και για τον δικό μας δρόμο!
Δημοσίευση σχολίου