ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μέχρι τις 20-3-17 ολοκληρώνεται το staff level agreement

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό να μην φύγουν αύριο οι θεσμοί από την Αθήνα προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, καθώς η γενική αίσθηση είναι ότι αυτές βαίνουν προς το τέρμα τους.


Σε αναμμένα...

κάρβουνα η ΝΔ!


ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΩΝ! ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΣΦΟΔΡΑ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ!



«Μέχρι τις 20 Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί το staff level agreement» δήλωσε  ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος εξερχόμενος της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει στη συζήτηση δημοσιονομικό κενό για το 2018, κάτι στο οποίο συμφωνεί και το ΔΝΤ.

Από κει και πέρα μένουν ανοικτά κάποια ζητήματα όπως το μείγμα μέτρων και αντίμετρων για τα οποία χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία από τα τεχνικά κλιμάκια. Επίσης υπάρχουν και κάποια ανοιχτά ζητήματα όπως για παράδειγμα στην ενέργεια.

Επί του παρόντος πραγματοποιήθηκε διάλειμμα μίας ώρας στις συζητήσεις των δύο πλευρών με σκοπό τόσο τα κυβερνητικά στελέχη να μιλήσουν μεταξύ τους, όσο και οι επικεφαλής των θεσμών να επικοινωνήσουν με τους ανωτέρους τους σε Βρυξέλες Φρανκφούρτη και Ουάσιγκτον.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο στέλεχος δήλωσε ότι είναι πιθανό να μην φύγουν αύριο οι θεσμοί από την Αθήνα προκειμένου να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, καθώς η γενική αίσθηση είναι ότι αυτές βαίνουν προς το τέρμα τους, βάζοντας σε ανησυχία την ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Όταν αποφασίσουν  τι στάση τελικά θα κρατήσουν μας ενημερώσουν 

Επίθεση στη ΝΔ για τη στάση της απέναντι στη διαπραγμάτευση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης βράζει το καζάνι της αμφισβήτησης της γραμμής των Μητσοτακικών! Και η ηγεσία Μητσοτάκη φέρεται να κάθεται σε αναμμένα... κάρβουνα και γιαυτό απειλεί με διαγραφές τους διαφωνούντες!

«Χθες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκης εξέφρασε αμφιβολίες για το αν θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ισχυριζόμενος, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την καθυστέρηση, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει στους δανειστές «μεταρρυθμίσεις».

Σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ισχυρίστηκε στον Real FM πως η κυβέρνηση έχει «ήδη συμφωνήσει» στη διαπραγμάτευση και η καθυστέρηση είναι προσποιητή» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και διερωτάται τελικά τι από τα δύο ισχύει.

«Πρόκειται για "ιδεοληψίες" της κυβέρνησης που καθυστερούν την αξιολόγηση ή πρόκειται για 'θέατρο' αφού έχουν όλα ήδη συμφωνηθεί; Όταν αποφασίσουν, ας μας ενημερώσουν. Καλό θα είναι επίσης να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και για τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τις απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: