ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Στη μισή τιμή οριστικά παραχωρητήρια για 150 οικισμούςΜε απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΔ σε εφαρμογή της υπουργικής απόφασης του υπουργείου Εργασίας για 11.134 κατοικίες του πρώην ΟΕΚ σε 150 οικισμούς πανελλαδικά καθορίζεται ενιαία τιμή παραχώρησης στα 304,41 ευρώ το τ.μ.

 
Με την απόφαση αυτή για τον καθορισμό ενιαίας τιμής παραχώρησης ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης και παράδοσης των Οριστικών Τίτλων Κυριότητας των κληρωθεισών κατοικιών σε όσους οικισμούς εκκρεμεί και δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων.

Σύμφωνα με την πρότερη ισχύουσα κατάσταση οι τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο κυμαίνονταν από 650 έως 1.035 ευρώ με ταυτόχρονη μείωση των εσόδων του τ. ΟΕΚ και νυν ΟΑΕΔ. Όπως δήλωσε η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, «η απόφαση αυτή αποτελεί ένα στοίχημα για τον ΟΑΕΔ ώστε να μπορέσει να επιταχύνει τη διαδικασία έκδοσης των οριστικών παραχωρητηρίων, ενώ στόχος επίσης είναι με τον καθορισμό της τιμής σε χαμηλά επίπεδα δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης των οικιστών, να μη μετακυλιστεί σε αυτούς το κόστος από τυχόν αδυναμίες και αστοχίες του κράτους».
Δημοσίευση σχολίου