ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Scripta manent (τα γραπτά μένουν) για την Αχτσιόγλου

 

Μόλις έχασε από τον Κασσελάκη, ανακάλυψε ότι έχει παιδί και δεν θα αναλάβει υπεύθυνη θέση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

 

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας θυμάται την συνέντευξη της Νεοαριστερής παρ' ολίγον πρέδρου  στην ''Καθημερινή''!

«Επειδή κάποιοι επιδιώκουν να μας τρελάνουν κι επειδή δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου παραθέτω ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ της Έφης Αχτσιόγλου στην ''Καθημερινή'' γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook o δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας.

«Ξεκαθαρίζω δεν είναι προσωπικό. Το πρόβλημα είναι η διγλωσσία, το γεγονός ότι ανεβαίνεις στα μπαλκόνια για πράγματα που πριν χάσεις τα θεωρούσες αυτονόητα.

Είναι απλά ζήτημα νοοτροπίας και καλό είναι να το γνωρίζουμε.

Εννοείται ότι ξεπερνώ την ταύτιση πολλών του εαυτού τους με την Αριστερά, την τέχνη, τον πολιτισμό, το ήθος, την ποιότητα όλα εκείνα δηλαδή που αν τα διαθέτεις δεν τα διαφημίζεις και φυσικά δεν δείχνεις με το δάχτυλο τον κόσμο επειδή κατά τη γνώμη σου δεν τα διαθέτει εκείνος και τα έχεις εσύ σε πλεόνασμα...».

Και παραθέτει την συνέντευξη της Έφης Αχτσιόγλου:

«Τον Νίκο Ανδρουλάκη θα τον συναντούσατε;

- Δεν θα επιδιώξω συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επέλεξε τις ίσες αποστάσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Ο κοινοβουλευτικός και ο δημόσιος διάλογος είναι διαρκής, όπως και οι τοποθετήσεις των κομμάτων για κάθε ζήτημα που αφορά τη χώρα. Αυτό που επιζητούν οι πολίτες από τα κόμματα είναι θέσεις και προτάσεις, υγιή αντιπαράθεση. Ολα λέγονται δημόσια, ενώπιον των πολιτών. Αρα, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό, ούτε θα επιδιώξω κάποια συνάντηση με τον κ. Ανδρουλάκη. Εξάλλου, υπήρξε μια περίοδος που από εμάς έγιναν σαφή καλέσματα, αλλά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επέλεξε τις ίσες αποστάσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και Ν.Δ., κάτι που προφανώς διευκόλυνε τον κ. Μητσοτάκη.

Πώς βλέπετε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη; Μία από τις κριτικές που του ασκούνται είναι πως δεν «έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα» μέσα στο κόμμα.

– Δεν υπάρχουν τέτοιες προϋποθέσεις συμμετοχής. Κάθε υποψήφιος καταθέτει την πολιτική και οργανωτική του θέση για τη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Προφανώς καταθέτει διά της υποψηφιότητάς του και τη διαδρομή του και την προσωπικότητά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Προσπαθώ απλώς να φανταστώ την επόμενη ημέρα αν εκλεγείτε πρόεδρος, πώς θα μπορούσε να είναι η συνύπαρξή σας με τον κ. Πολάκη.

- Προφανώς θα υπάρχει εσωκομματική δημοκρατία, συζήτηση, αλλά άπαξ και λαμβάνεται μια απόφαση, αυτή θα μας δεσμεύει όλους και θα τηρείται από όλους.

Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αλλαγή που σκέφτεστε ήδη για τον τρόπο που λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ; Δημιουργία κάποιου νέου οργάνου, κάποιας δομής;

– Ενα βασικό πρόβλημα που υπάρχει και κατατίθεται καθημερινά στις περιοδείες από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι η αίσθησή τους ότι δεν ακούγονταν. Η άποψή τους δεν έφτανε ψηλά. Θα πρέπει να υπάρξει μια δομή πέραν αυτών που ήδη γνωρίζουμε, η οποία θα λειτουργεί ως φορέας μεταφοράς αποφάσεων των οργανώσεων μελών, άρα και της γνώμης των μελών στην Πολιτική Γραμματεία και στον πρόεδρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: