ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Τα φουσκωμένα τιμολόγια πνίγουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις

 

 

«Δεν γίνεται να κρυφτούν, παρά την κυβερνητική προπαγάνδα, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».- Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος!

«Η τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διά του εκπροσώπου της, Π. Μαρινάκη, να κάνει «αόρατες» τις εκρηκτικές αυξήσεις τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος, εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του καρτέλ στην ενέργεια, στο στήσιμο του οποίου έχει συμβάλει καθοριστικά» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 
 
«Ωστόσο, τα φουσκωμένα τιμολόγια που πνίγουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις δεν γίνεται να κρυφτούν, παρά την κυβερνητική προπαγάνδα. Το ίδιο ισχύει, βεβαίως, και για τις επιστροφές επιδότησης ρεύματος που ζητά η κυβέρνηση από μια σειρά μικρομεσαίες επιχειρήσεις» τονίζει. 
Κι επισημαίνει:
 
«Ως προς αυτό, πέρα από τη γνωστή σπέκουλα περί ''λαϊκισμού'' του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης είχε το θράσος να επιχειρήσει να διαψεύσει ακόμα και τους ίδιους τους επιχειρηματίες, οι οποίοι διαμαρτύρονται δικαίως για τον εμπαιγμό».
 
Και καταλήγει με το υστερόγραφο:
 
«Υ.Γ. Ο κ. Μαρινάκης πανηγύρισε, κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση, για την αναβάθμιση του αξιόχρεου του Ελληνικού Δημοσίου από τον οίκο αξιολόγησης Scope Ratings. Ας μας εξηγήσει συνεπώς: πώς γίνεται με τις συνεχείς αναβαθμίσεις από οίκους αξιολογήσεων και την ακμάζουσα οικονομία να μην ενδιαφέρθηκε κανένας ξένος επενδυτής για την ATTICA Bank; Από τη στιγμή μάλιστα που τα… σπασμένα θα τα πληρώσει το δημόσιο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: