ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ύμνους Χάρη Δούκα στην συμφωνία των Πρεσπών

 

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον Χ. Δούκα  να διαφοροποιείται από την θέση του ΠΑΣΟΚ περί Πρεσπών:

https://x.com/hellasmindscom/status/1811850701578162385?cxt=HBwWosPe2aGn_qQyAAAA&cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D&refsrc=email

  

Σε Αίγιο και Πάτρα θα βρεθεί το απόγευμα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας

Με σαφώς διαφορετική θέση από αυτήν που υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό  BEST ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την θέση του προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΛ Χάρης Δούκας, που υποστήριξε:

«Με μία αμηχανία, πέρασαν χρόνια, πολλά χρόνια, άλλαξε η κυβέρνηση με νέα μορφη στη Βόρεια Μακεδονία. Εγώ πιστεύω ότι η συμφωνία αυτή όπως προχώρησε έπρεπε να εφαρμοστεί σε όλες τις πλευρές, αξιοποιόντας τα θετικά στοιχεία που είχε ώστε να εκμεταλλευτούμε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Πρώτον, δεν έγινε και τώρα είμαστε σε μία δυσχέρεια κι έχει αλλάξει η κυβέρνηση».

Όπως γίνεται κατανοητό, τα όσα υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απέχουν παρασάγγας από την θέση του ΠΑΣΟΚ που την εποχή του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ)  στο οποίο συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ταυτιζόταν με την ΝΔ που προπαγανδιστικά, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων, υποστήριζε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δόθηκε από τον Τσίπρα στους Ευρωπαίους για να πάρει τις συντάξεις η Ελλάδα!

Σε Αίγιο και Πάτρα θα βρεθεί το απόγευμα

Σε Αίγιο και Πάτρα θα βρεθεί το απόγευμα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του για την ηγεσία του κόμματος.

Στις 18.30, ο Χ. Δούκας θα βρεθεί στην καφετέρια-beach bar «ΗΔΥΛΗ» στην παραλία Αλυκής Αιγίου, ενώ δύο ώρες αργότερα, θα βρεθεί στην Πάτρα στην Piazza Santa Rosa απέναντι από τον Αγιο Διονύσιο. Και στις δύο εκδηλώσεις θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αχαιούς φίλους του και να συζητήσουν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας θα φτάσει στην Αχαΐα μετά από περιοδείες σε Ηπειρο και Αιτωλοακαρνανία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοπόννησου» μεταξύ άλλων θα έχει και επαφές με τη διοίκηση της Παναιγιαλείου Ενωσης Συνεταιρισμών και άλλους παραγωγικούς φορείς. Η περιοδεία του κ. Δούκα στην Αχαΐα θα συνεχιστεί και αύριο, καθώς οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρεθεί στον Ερύμανθο, ενώ θα έχει νέο κύκλο επαφών με παραγωγικούς φορείς του Νομού. Οι περιοχές των Καλαβρύτων και της Δυτικής Αχαΐας θα καλυφθούν σε νέα περιοδεία το προσεχές διάστημα.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Δούκα, η «Π» πήρε συνέντευξη του υποψηφίου προέδρου, που δόθηκε στον συντάκτη της Απόστολο Αναστασόπουλο. Σχετικά με το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών, τονίζει ο κ. Δούκας:  «Στις 6 Οκτωβρίου θα κριθεί, αν το ΠΑΣΟΚ θα πάρει θέση μάχης στην αφετηρία μιας κρίσιμης πορείας. Μιας πορείας που θα μετασχηματίζει γρήγορα, δημοκρατικά, συμμετοχικά και ενωτικά το ΠΑΣΟΚ σε μεγάλη δύναμη προοδευτικών ανατροπών, που θ’ αλλάξει την κατεύθυνση της χώρας. Σε αυτή την ιστορική πρόκληση, δήλωσα “παρών”».

Επιπλέον, από την τοποθέτηση του κ. Δούκα δεν έλειψε η κριτική προς την κυβέρνηση: «Για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, φαίνεται ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο “πολυδύναμος εκσυγχρονισμός” που υποσχέθηκε μετά την εκλογική της νίκη πέρυσι το καλοκαίρι, αποδείχθηκε άδικος και αδύναμος. Δεν ξεγελά πια κανέναν. Οσες περίτεχνες φράσεις και αν σκαρφιστεί, δεν μπορεί να κρύψει την σταθερή κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, την γιγάντωση των ανισοτήτων, δεν μπορεί να κοροϊδέψει τους πολίτες που η επίσκεψή τους στο σούπερ μάρκετ μετατρέπεται σε “επικίνδυνη αποστολή”, δεν πείθει το 65% των πολιτών που πιστεύει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: